03 Altcoins και 02 ειδήσεις, από τον Austin Arnold!!

3-altcoins-austin-arnold

Νέες εξελίξεις σε αυτά τα 03 Altcoins, δημιουργούν καταλύτες για περαιτέρω άνοδο, παρά το τωρινό στάσιμο κλίμα των τιμών, στον γενικότερο κρυπτοχώρο.

Ο Austin Arnold μέσω του καναλιού του, στο YouTube Altcoin Daily, αναφέρει, εξελίξεις που θα προκαλέσουν άνοδο των τιμών στα παρακάτω 03 Altcoins, και δυο ειδήσεις που αφορούν τον γενικότερο κρυπτόκοσμο.

Περιεχόμενα

Ethereum (Altcoin = ETH)

Πρώτο στην λίστα του AustinArnold είναι το Ethereum.

Κατά τα λεγόμενα του, η Amazon έβγαλε ανακοίνωση ότι, το Amazon Web Services (AWS), έχει καταστήσει το Ethereum διαθέσιμο στο Amazon Managed Blockchain.

Η Amazon λέει ότι:

η κίνηση θα διευκολύνει τους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν την κορυφαία αυτή πλατφόρμα έξυπνων συμβολαίων”.

Με την διάθεση του Ethereum στο AWS, οι χρήστες του, μπορούν εύκολα πλέον, να παρέχουν κόμβους (nodes) Ethereum, σε λίγα λεπτά και να συνδέονται με το κύριο δίκτυο Ethereum, αλλά και σε άλλα δοκιμαστικά δίκτυα όπως το Rinkeby και το Ropsten.

“Με το Amazon Managed Blockchain, οι πελάτες λαμβάνουν ασφαλή δικτύωση, κρυπτογράφηση σε κατάσταση ηρεμίας και μεταφοράς (rest and transport), ασφαλή πρόσβαση στο δίκτυο μέσω τυπικών ανοικτών πηγών (standard open-source) Ethereum APIs, γρήγορους και αξιόπιστους συγχρονισμούς με το Ethereum blockchain και ανθεκτική ελαστική αποθήκευση για καθολικά δεδομένα (ledger data). “

VeChain (Altcoin = VET)

Η επόμενη επιλογή του Austin Arnold είναι το  πρωτόκολλο διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας (supply chain management tool) VeChain.

 To VeChain, έχοντας επιλέγει από έναν, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές Αλουμινίου στον κόσμο, την Hydro, με έδρα τη Νορβηγία, ξεκίνησε μια πιλοτική υπηρεσία που βασίστηκε στο VeChain για να τεκμηριώνει τις αξιώσεις προϊόντων της (product claims).

hydro-tweet-vechain-austin-arnold

Theta Network (Altcoin = THETA)

Η επόμενη επιλογή του Austin Arnold είναι το Theta Network, ένα αποκεντρωμένο δίκτυο παράδοσης βίντεο (decentralized video delivery network).

 “Κυκλοφορούν ειδήσεις οτι η ευρωπαϊκή θυγατρική της Sony σχεδιάζει να εκτελέσει έναν κόμβο (node) στο δίκτυο Theta.”

sony-buys-theta-network-austin-arnold

Hex Trust

Η πρώτη είδηση από τον Austin Arnold είναι ότι η Hex Trust, η οποία είναι εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες φύλαξης (custody service), ανακοίνωσε αυτήν την εβδομάδα ότι ξεκίνησε τις πρώτες υπηρεσίες φύλαξης για NFT tokens.

Η εταιρεία δηλώνει ότι η τεράστια δημοτικότητα των NFTs και η μεγάλη άνοδος των τιμών τους απαιτεί έναν ασφαλή τρόπο φύλαξης για τους επενδυτές NFT tokens.

Hex-safe-Arnold-Austin

«Με την άνοδο της γενικότερης αγοράς των NFTs, και τις τιμές σε μερικά από αυτά να υπερβαίνουν τα έξι ψηφία, έχει καταστεί επείγον να παρασχεθούν σε συλλέκτες και ιδρύματα, η δυνατότητα ασφαλούς φύλαξης και ασφάλισης των πολύτιμων αυτών, περιουσιακών στοιχείων.

Η πλατφόρμα Hex Safe έχει αναβαθμιστεί ώστε να ενσωματώνει πλήρως τα NFTs, σε πολλές πλατφόρμες blockchain και πρότυπα tokens, συμπεριλαμβανομένου του Ethereum και tokens τύπου ERC-721 και ERC-1155.

Curv

Και μια άλλη είδηση από ανώνυμες πηγές αναφέρουν ότι, ότι ο γίγαντας των online συναλλαγών PayPal βρίσκεται στη διαδικασία αγοράς του Curv.

Το ισραηλινό ειδησεογραφικό πρακτορείο Calcalist, ανέφερε την Τρίτη 02 Μαρτίου, ότι η πολυεθνική εταιρεία διαδικτυακών πληρωμών PayPal Holdings Inc., βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες για την απόκτηση του Curv, πίσω από την οποία βρίσκεται η ισραηλίτικη ομάδα Team8, προσφέροντας $200 με $300 εκ.

Curv-paypal-founders-austin-arnold
Dan Yadlin και Itay Malinger ιδρυτές του CURV

 Αυτή θα είναι η τρίτη αξιοσημείωτη πώληση ενός project που έχει την υποστήριξη της ομάδας Team8, αφού πούλησε τη Sygnia στην Temasek με έδρα τη Σιγκαπούρη, για $250 εκ. το 2018, και την Portshift Software Technologies Ltd. στην Cisco για $100 εκ. πέρυσι.

Μάλιστα το τραγελαφικό ήταν, ότι με την ανακοίνωση της είδησης, το token CRV της Curve.fi, είδε την τιμή του να απογειώνεται πάνω απο 30% ($1,98 – $2,60), μέχρι να συνειδητοποιήσουν οι traders, ότι τα δυο πρωτόκολλα, δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους, και ότι το CRV δεν είναι το token της CURV αλλά της CURVE!!

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
elon-musk-secret-plan-thumbnail
Το κρυφό σχέδιο του Elon Musk για το Bitcoin!!