05 Altcoins, για την περίοδο των «Εκπτώσεων».!!

ALTCOIN-FIRE-FEATURE-IMAGE

Ο Austin Arnold ξαναχτυπά πάλι (διαβάστε ΕΔΩ για τις προηγούμενες προτάσεις του), και μας δίνει άλλα 05 Altcoins, που ίσως αξίζει να βάλουμε στη λίστα παρακολούθησης, τώρα ειδικά που ξεκίνησαν πάλι οι εκπτώσεις στο «Crypto-Mall».

Σε ένα νέο βίντεο, στο κανάλι του Altcoin Daily, ξεκινάει τη λίστα του ως εξής:

Περιεχόμενα

1) 1inch (Altcoin – 1INCH).

Το αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο  1inch, ξεκίνησε εδώ και 3 μέρες, μια επιθετική εκστρατεία μάρκετινγκ για να προσελκύσει χρήστες από το Uniswap.

Συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 (τοπική), ανακοίνωσε ότι, 3,57 εκ. 1INCH tokens, δόθηκαν σε 1.308 συμμετέχοντες στο δεύτερο πρόγραμμα εξόρυξης ρευστότητας (liquidity mining), 4,8 εκ. tokens σε 9.094 χρήστες του Mooniswap, 310 χιλιάδες σε limit orders και 375 χιλιάδες σε πορτοφόλια Argent, Authereum, Gnosis και Pillar.

«Το DeFi 1inch κάνει ένα νέο Airdrop, στους χρήστες του Uniswap, πράγμα που σημαίνει ότι στέλνουν αναδρομικά (ναι, αναδρομικά δίνονται και στον κρυπτόκοσμο), από το προσωπικό αποθεματικό τους, στους χρήστες Mooniswap και Uniswap

«Αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί συνήθως, προσφέρονται tokens, στους χρήστες του ιδίου οικοσυστηματος. Για να ενθαρρύνουν την εμπλοκή στο δικό τους οικοσύστημα, το 1inch στράφηκε σε αντεπίθεση και στέλνει 1INCH tokens από το προσωπικό τους αποθεματικό, σε χρήστες των ανταγωνιστών, για να τους προσελκύσει

Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του 1INCH, κυμαίνεται στα ($4,99) και βρίσκεται στην 95ηθέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($491 εκ.), με 1,5 δις συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 96 εκ. 

Το All-Time High το πέτυχε στις 05 Φεβρουαρίου ’21 ($6,28) και το All-Time Low στις 29 Δεκεμβρίου ’20 ($0,76).

Τεχνική Εικόνα:

Tο 1INCH, από τις αρχές Φεβρουαρίου, βρίσκεται σε φάση κατασκευής βάσης, στη ζώνη $4,50 – $6,50, συγκεντρώνοντας δυνάμεις.

Εάν την διασπάσει, τότε ένα καλό σημείο εισόδου, είναι στα $3,50 – $4,00 (0,50 & 0,68 Fib lvls) καθώς εκεί βρίσκει υποστήριξη και από την προηγουμένη κορυφή της 28 Ιανουαρίου.

1inch-altcoin-4h-fib-retracement

2) Polkastarter (Altcoin – POLS).

Το Polkastarter, είναι ένα οικοσύστημα, που επιτρέπει στα άλλα projects, να συγκεντρώνουν κεφάλαια στο δικό τους οικοσύστημα.

«Ο λόγος που αναφέρω το Polkastarter στη σημερινή λίστα είναι επειδή βλέπουμε αυτό το οικοσύστημα να χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό ακριβώς όπως προοριζόταν, να λειτουργεί.

Τέσσερα DEX IDO’s θα κυκλοφορήσουν σύντομα πάνω στο Polkastarter.

Τo IDO (Initial Dex Offerings), είναι όταν ξεκινάει ένα token, απευθείας διαπραγματεύσεις, σε ένα ανταλλακτήριο (DEX), χωρίς προηγουμένως να έχει προχωρήσει σε ICO (Initial Coin Offering).

  1. Το Polkamarkets (POLK), θα ξεκινήσει IDO για το token τους στις 21 Φεβρουαριου.
  2. Το SuperFarm για το οποίο είναι πολύ ενθουσιασμένος, ξεκινάει στις 22 Φεβρουαρίου.
  3. Το Public Mint, για το οποίο αναμένεται η ημερομηνία έναρξης.  
  4. Και το DAOventures (DVG), ξεκίνησε στις 15 Φεβρουαρίου.

 Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του POLS, κυμαίνεται στα ($5,05) και βρίσκεται στην 124ηθέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($286,4 εκ.), με 100 εκ. συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 56,2 εκ. 

Το All-Time High το πέτυχε στις 14 Φεβρουαρίου ’21 ($5,53) και το All-Time Low στις 29 Οκτωβρίου ’20 ($0,11).

Τεχνική Εικόνα:

Tο POLS, βρίσκεται σε καθαρό Bull Market, (δεν έχει διασπάσει ούτε καν το 08 Εκθετικό Μέσο Όρο (EMA).

POLS-altcoin-4h-EMAs

Για τους μακροχρόνιους επενδυτές, δεν είναι ποτέ αργά να τσιμπολογήσουν μερικά κομμάτια εδώ.

Για τους traders, αναμείνατε διόρθωση.

3) 0x (Altcoin – ZRX)

Το ZeroX, είναι ένα πρωτόκολλο που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν το δικό τους ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης.

«Η ομάδα της 0x, μεταφέρει τον έλεγχο στους χρήστες του. Μου αρέσει αυτό… Μια πλήρως ανοιχτή διακυβέρνηση (Fully Open Governance) θα μπορούσε να τεθεί σε ισχύ μέχρι το τέλος του 2021

Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του ZRX, κυμαίνεται στα ($1,72) και βρίσκεται στην 57ηθέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($1,29 δις), με 1 δις συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 750,3 εκ. 

Το All-Time High το πέτυχε στις 13 Ιανουαρίου ’18 ($2,50) και το All-Time Low στις 13 Μαρτίου ’20 ($0,12).

Τεχνική Εικόνα:

Tο ZRX, ίσως να μπαίνει σε φάση διόρθωσης (μένει να δούμε εάν θα διασπάσει το προηγούμενο χαμηλό στις 11 Φεβρουαρίου).

Στο διάγραμμα (βασιζόμενο σε 4ωρο), έχει διασπάσει τον 34 Εκθετικό Μέσο Όρο, το οποίο είναι το πρώτο αρνητικό σημάδι από τις 25 Ιανουαρίου).

ZRX-altcoin-4h-fib-retracement-EMAs

Εάν συνεχίσει προς τα κάτω, μια πρώτη στήριξη θα βρει στη ζώνη $1,18 – $1,23 (είσοδος με 25% κεφαλαίου), στη 2η ζώνη $1,04 – $0,95 (άλλα 25% του κεφαλαίου) και τέλος η ισχυρή στήριξη No 3 στα $0,815 – $0,725 (υπόλοιπο 50%).

4) Flow – Dapper Labs (Altcoin – FLOW).

Ένα πολύ ενδιαφέρον οικοσύστημα, στο ραντάρ του Arnold είναι το Flow, το οποίο λέει ότι αρχίζει να προσελκύει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, καθώς το πρωτόκολλο αυτό, επιτρέπει στους χρήστες να κατέχουν Non-fungible tokens (NFTs) που διαθέτουν πραγματικά αθλητικά στιγμιότυπα.

 Με απλά λόγια, εάν θυμόσαστε οι παλαιότεροι, που είχαμε τις συλλεκτικές κάρτες με στιγμιότυπα από αγώνες, τις οποίες ανταλλάσσαμε μεταξύ μας, και όσο πιο σπάνια ήταν τόσο πιο πολύτιμη και ανταλλάξιμη.

Αυτό λοιπόν σκέφτηκαν να κάνουν στο Flow.

Στιγμιότυπα αθλητικά από το NBA, UFC, NFL, και πολλά άλλα δημοφιλή αθλητικά γεγονότα, αλλά και μουσικά στιγμιότυπα, σε μορφή ψηφιακή, που θα ανταλλάσσουν οι κάτοχοι μέσα στο οικοσύστημα τους, χρησιμοποιώντας μόνο το δικό τους token (FLOW). ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ

FLOW-altcoin-partners

Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του FLOW, κυμαίνεται στα ($19,32) και βρίσκεται στην 99ηθέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($454,6 εκ.), με άγνωστο αριθμό* συνολικών tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 23,3 εκ. 

Το All-Time High το πέτυχε στις 15 Φεβρουαρίου ’21 ($19,86) και το All-Time Low στις 27 Ιανουαρίου ’21 ($4,95).

  • Το FLOW θα βασίζεται σε μοντέλο χαμηλού πληθωρισμού (low Inflation). Θα χρησιμεύει ως εγγύηση για νέα tokens, που θα δημιουργούνται πάνω στο δίκτυο Flow. Αυτό θα περιλαμβάνει stablecoins και άλλα altcoins.
  • Ένα σύνολο 100 εκατομμυρίων token (FLOW) διατέθηκαν αρχικά για να επιδοτηθούν πρωτοκόλλα για την εξυπηρέτηση του οικοσυστήματος Flow.
  • Λαμβάνοντας υπόψη τις προβλέψεις της Dapper, η χρήση του FLOW ως περιουσιακού στοιχείου εγγύησης σημαίνει ότι καθώς αυξάνεται η ζήτηση για δευτερεύοντα  tokens όπως τα stablecoins, η ζήτηση για το FLOW θα αυξάνεται αντίστοιχα.
Circulating supply at launchZero
Circulating supply 30 days after staking rewards start (estimated)20 million FLOW
Circulating supply at month 6 (estimated)30 million FLOW
Circulating supply at month 13 (estimated)300 million FLOW
Fully diluted supply at genesis1.25B FLOW
Minimum stake to operate each node typeCollector Nodes: 250,000 FLOW
Consensus Nodes: 500,000 FLOW
Execution Nodes: 1,250,000 FLOW
Verification Nodes:135,000 FLOW
Total annual rewards3.75% of fully diluted market cap
Πώς θα εξελίσεται η αύξηση των Νέων FLOW token.

Τεχνική Εικόνα:

Όπως και το POLS, το FLOW, βρίσκεται σε καθαρό Bull Market, (δεν έχει διασπάσει ούτε καν το 08 Εκθετικό Μέσο Όρο (EMA).

FLOW-altcoin-4h-EMAs

Οι μακροχρόνιοι επενδυτές, τσιμπολογήστε αν θέλετε, μερικά κομμάτια εδώ.

Για τους traders, αναμείνατε διόρθωση.

5) Energy Web Token (EWT).

Το νούμερο ένα στη λίστα του Arnold είναι το Energy Web Token (EWT), το οποίο είναι το token που τροφοδοτεί την Energy Web Chain.

Η Energy Web Chain, είναι μια εταιρική πλατφόρμα blockchain προσαρμοσμένη στον ενεργειακό τομέα. Εταιρείες σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον σε τέτοιου είδους οικοσυστήματα.

«Η ASA Automation, αξιοποιεί το Energy Web Zero, για να συμβαδίζει με την παγκόσμια νομοθεσία περί «χαμηλών εκπομπών άνθρακα».

«Η ASA Automation σε συνεργασία με την Energy Web, ανακοίνωσε ένα έργο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που αξιοποιεί την εφαρμογή EW Zero για να βοηθήσει την ASA στην εύρεση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, στις εγκαταστάσεις παραγωγής της, στη Γερμανία και τη Χιλή».

Ποια είναι η ASA Automation?

Η ASA Automation, είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές, αυτοματισμού και ρομποτικής, που προμηθεύει εξοπλισμό σε πολυεθνικές, όπως, Walmart, Nestle, Volkswagen και Pfizer.

Εταιρείες σαν αυτές με ισχυρές παρουσίες, απαιτούν από προμηθευτές, όπως η ASA να χρησιμοποιούν ενέργεια χαμηλών εκπομπών άνθρακα (low Carb Energy)».

Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του EWT, κυμαίνεται στα ($15,79) και βρίσκεται στην 92ηθέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($521 εκ.), με 61,4 εκ. συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 33 εκ. 

Το All-Time High το πέτυχε στις 15 Φεβρουαρίου ’21 ($16,26) και το All-Time Low στις 03 Απριλίου ’20 ($0,54).

Τεχνική Εικόνα:

Και εδώ ξεκάθαρο Bull Market, (δεν έχει διασπάσει ούτε καν το 08 Εκθετικό Μέσο Όρο (EMA).

EWT-altcoin-4h-EMAs

Οι μακροχρόνιοι επενδυτές, γνωρίζετε τι να κάνετε.

Για τους traders, το ίδιο, όπως και με τα προηγούμενα δυο token.

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
bitcoin_freefall_feature_image
Τεχνική Ανάλυση Bitcoin (BTC) 31 Ιαν. 2021