05 Altcoins, άξια προσοχής μέσα στον Φεβρουάριο!!

Altcoins-feature-image-min

Ο παθιασμένος με τα Altcoins, Youtuber και αναλυτής, Lark Davis, σε ένα video, που ανέβασε στους 198.000 συνδρομητές του στο YouTube, στις 05 του μηνός, μας δίνει 05 Altcoins, που πιστεύει ότι αξίζουν την προσοχή μας.

Ethereum-ETH-logo-Altcoins-article

Περιεχόμενα

1) Ξεκινά την Altcoin λίστα του, με το γνωστό πλέον σε όλους μας Ethereum (ETH)

Το οικοσύστημα Ethereum, (ETH) θα μπορούσε να διπλασιαστεί σε αξία τις επόμενες εβδομάδες λόγω ισχυρών θεμελιωδών καταλυτών. Βρίσκεται σε ένα πολύ καλό στάδιο, και τα πράγματα μπορεί να κινηθούν πολύ, πολύ γρήγορα…

Το Ethereum προφανώς έχει πάρα πολλούς θετικούς (bullish) καταλύτες.

Α) Η Αμερικάνικη Αγορά Παραγώγων (CME), ξεκινά την διαπραγμάτευση μελλοντικών συμβολαίων εκπλήρωσης (futures) πάνω στο ETH, σήμερα 08 Φεβρουαρίου.

Β) Το Galaxy Digital Ethereum fund, που ανήκει σε μια από τις crypto-φάλαινες Mike Novogratz (διαβάστε εδώ περισσότερα για αυτόν), ξεκινά να διαπραγματεύεται μέσα στον τρέχοντα μήνα, δίνοντας σε θεσμικούς επενδυτές, δίοδο για άμεση έκθεση στο Ethereum.

Γ) Το Grayscale, μόλις άρχισε να αγοράζει Ethereum, έγινε τόσο δημοφιλές, που οι επενδυτές του fund, αγόραζαν περισσότερο Ethereum από το Bitcoin.

elrond-egld-logo-Altcoins-Article-min

2) Στη δεύτερη θέση των Altcoins, έχουμε το Elrond (EGLD).

Μια εξαιρετικά, γρήγορη και ασφαλής πλατφόρμα blockchain για κατανεμημένες εφαρμογές (distributed apps), που στοχεύει σε επιχειρήσεις που θα ασχοληθούν με την νέα οικονομία στο Διαδίκτυο..

Ο Davis λέει ότι θα μπορούσε να έχει ένα μεγάλο μήνα μετά το πρωτόκολλο που κυκλοφόρησε, για το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Maiar.

Το Maiar είναι μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή, που σας επιτρέπει να αγοράζετε και να πουλάτε, προς το παρόν τα εξής Altcoins: Elrond Gold (eGLD), Binance (BNB), και το Ethereum (ETH).

Θα σας επιτρέψει επίσης να αλληλοεπιδράσετε με μια σειρά προϊόντων DeFi (αποκεντρωμένη χρηματοδότηση)…

Είναι τόσο ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης όσο και μια εφαρμογή πληρωμών. Εντός τεσσάρων ημερών από την έναρξη, ο συνολικός αριθμός συναλλαγών στο Elrond διπλασιάστηκε. Υπάρχουν ήδη εκατοντάδες χιλιάδες λήψεις.

atom-logo-min-Altcoins-article

3) Το τρίτο από τα Altcoins, για το οποίο ο Davis είναι αισιόδοξος ακούει στο όνομα Cosmos (ATOM).

Το συγκεκριμένο αυτό περιουσιακό στοιχείο κρυπτογράφησης πετά κάτω από το ραντάρ αυτή την στιγμή, καθώς χτίζει ήσυχα το δικό του οικοσύστημα.

Πολλά από τα μεγαλύτερα Altcoins, στην αγορά έχουν κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας το Cosmos Tendermint SDK, καθιστώντας το, το επίκεντρο ενός συνεχώς αναπτυσσόμενου σύμπαντος στο χώρο της κρυπτογράφησης. Και τα μεγάλα νέα που έρχονται τώρα για το Cosmos είναι η έναρξη της αναβάθμισης Stargate.

Τα Blockchains πρέπει να μιλούν μεταξύ τους. Η αναβάθμιση Stargate σημαίνει ότι όλες οι αλυσίδες που βασίζονται στο Tendermint θα είναι σε θέση να κάνουν ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός όσον αφορά τη διαλειτουργικότητα.

Cardano_ADA-Altcoins-Article

4) Το τέταρτο Altcoin, που σκοπεύει να αγοράσει αυτόν τον μήνα ο Davis είναι το Cardano (ADA).

ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Ethereum αυτή την στιγμή, που έχει βαλθεί να ξεπεράσει όλες τις ατέλειες του ETH, και να κάτσει αυτό στον θρόνο.

Το Cardano, ετοιμάζει το οικοσύστημα του να υποδεχτεί πληθώρα από Altcoins. Μόλις δούμε αυτά τα tokens να ξεκινούν συναλλαγές στο Cardano,ποιος το πιάνει.

Ο Φεβρουάριος και Μάρτιος, είναι μεγάλοι μήνες για το Cardano, καθώς θα ξεκινήσουμε να βλέπουμε Altcoins στην πλατφόρμα του, καθώς και έξυπνα συμβόλαια (smart contracts), γνωρίζοντας πόσο επώδυνες είναι οι χρεώσεις αερίου (gas fees) του Ethereum αυτή τη στιγμή.

Αυτήν την ευκαιρία θέλει να αδράξει το Cardano.

polkadot-dot-logo-Altcoins-article

5) Το τελευταίο Altcoin, στη λίστα του Davis, είναι το Polkadot (DOT).

Tο «απόλυτο θηρίο των blockchain». Αυτό το πράγμα θα πάει πολύ πιο ψηλά. Στην πραγματικότητα, τα $100 μοιάζουν σχεδόν ως μια συντηρητική εκτίμηση σε αυτό το σημείο, λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα συμβαίνουν γύρω από το οικοσύστημα Polkadot.

Κατάφερε να ανεβεί στα $20 πραγματικά, πολύ γρήγορα, και φανταστείτε ότι τα parachains, δεν έχουν ξεκινήσει την λειτουργία τους στο mainnet, πράγμα που σημαίνει ότι το Polkadot, δεν είναι ένα πλήρως λειτουργικό blockchain.”

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
yield-farmers-feature-image
$500 εκ. σε τόκους, ετησίως για τους Yield Farmers!!