08 Altcoins για τον Μάρτιο!!

Altcoins-martiou-feature

Ο Austin Arnold μέσα από το κανάλι του στο YouTube “Altcoin Daily”, μας προτείνει 08 Altcoins, που πιστεύει ότι, έχουν δυνατές προοπτικές για τον Μάρτιο, αλλά και μετέπειτα.

Περιεχόμενα

1. Bondly (Altcoin = BONDLY).

Ξεκινά τη λίστα του, με το πρωτόκολλο Bondly, που χρησιμοποιεί το NFT Altcoin (BONDLY), και βασίζεται πάνω στο οικοσύστημα του Polkadot.

ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα (συλλεκτικές κάρτες, έργα τέχνης, κλπ), είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά και το Bondly, είναι καλά στημένο μέσα σε αυτήν.

Πρόσφατα ανέλαβε την πώληση των NFTs του Logan Paul, αξίας $3,5 εκατομμυρίων.

logan-paul-3.5mil-nft-sale-twitter-altcoin

(Για να πάρετε μια γεύση από  NFTs, μπείτε στην ιστοσελίδα του Bondly και του Opensea).

«Τα NFT βρίσκονται σε φάση, προετοιμασίας τρελών αποδόσεων. Άνθρωποι ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για το νέο αυτό χώρο, των συλλεκτικών ψηφιακών αντικειμένων.»

Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του BONDLY, κυμαίνεται στα ($0,76) και βρίσκεται στην 231η θέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($112 εκ.), με 983.6 εκ. συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 146.9 εκ. 

Το All-Time High το πέτυχε στις 20 Φεβρουαρίου ’21 ($0,87) και το All-Time Low στις 11 Ιανουαρίου ’21 ($0,06).

Τεχνική Εικόνα:

Το Bondly, προχώρησε σε διόρθωση τις προηγούμενες ημέρες, μαζί με όλη την υπόλοιπη κρυπτοαγορά, βρίσκοντας στήριξη στην προηγούμενη κορυφή της 05 Φεβρουαρίου και τώρα βρίσκεται πάλι σε ανοδική τροχιά.

Για τους τυχόν ενδιαφερόμενους, δεν βρίσκεται σε άσχημο σημείο για να τσιμπήσουν μερικά κομμάτια.

Φυσικά ο κίνδυνος περαιτέρω διόρθωσης δεν έχει τελειώσει, οπότε μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε την μέθοδο της τμηματικής εισόδου (Cost Average).

bondly-daily-chart-altcoin

2. Cardano (Altcoin = ADA).

Το δεύτερο Altcoin  στη λίστα είναι το Cardano (ADA). Το δυνατό σημείο του Cardano, είναι οι χαμηλότερες προμήθειες (fees), σε σχέση με τον μεγάλο του ανταγωνιστή Ethereum (ETH).

«Το Cardano έχει θετικούς καταλύτες, που τρέχουν μέσα στον Μάρτιο. Τα τέλη αερίου (gas fees) ETH είναι υψηλά, το επενδυτικό κοινό βλέπει με πολύ θετικό μάτι το οικοσύστημα, και επώνυμοι αλλά και hedge funds, το προωθούν.»

Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του ADA, κυμαίνεται στα ($1,47) και βρίσκεται στην 3η θέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($47.4 δις.), με 45 δις συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 31.9 δις. 

Το All-Time High το πέτυχε σήμερα 27 Φεβρουαρίου ’21 ($1,48) και το All-Time Low στις 13 Μαρτίου ’20 ($0,019).

Τεχνική Εικόνα:

Το ADA δεν κατάλαβε σχεδόν τίποτε, από την διόρθωση των προηγούμενων ημερών, και χτυπάει νέα υψηλά.

Δεν θα το συνιστούσα προσωπικά για αγορά αυτή την στιγμή, διότι έχει μεγάλη πιθανότητα διόρθωσης.

Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι μεσοπρόθεσμα δεν θα χτυπήσει τα $2 με $3. Εάν ανήκετε στους οπαδούς της ομάδας Cardano τότε Cost Average.

cardano-daily-chart-altcoin

3. Chainlink (Altcoin = LINK).

Το Chainlink, έρχεται στην τρίτη θέση της λίστας των Altcoin. Πρόσφατα αναβάθμισε το δίκτυο Off-Chain Reporting (OCR), το οποίο θα το βοηθήσει στη μείωση των προμηθειών στις συναλλαγές.

«Το Chainlink ξεκινά την αναβάθμιση του συστήματος OCR, μειώνοντας το κόστος των προμηθειών αερίου ( gas fees) στο 1/10». Επενδυτές και traders, γνωρίζουν πολύ καλά, πώς τα τέλη αερίου περιορίζουν ορισμένα δίκτυα (Ethereum,…).

Το Chainlink, το οποίο είναι πρωτόκολλο 2ου επιπέδου, πάνω στο Ethereum, καταφέρνει και μειώνει το κόστος αερίου, έως και στο 1/10. Σίγουρα, αυτός είναι ένας πολύ δυνατός καταλύτης, για τον Μάρτιο.»

Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του LINK, κυμαίνεται στα ($25,90) και βρίσκεται στην 9η θέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($10.5 δις.), με 1 δις συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 410 εκ. 

Το All-Time High το πέτυχε σήμερα 20 Φεβρουαρίου ’21 ($36,95) και το All-Time Low στις 29 Νοεμβρίου ’17 ($0,14).

Τεχνική Εικόνα:

Το LINK βρίσκεται σε διόρθωση και σε μια τιμή γύρω στα $20, θεωρώ ότι είναι ένα καλό σημείο εισόδου.

link-daily-chart-altcoin

4. Tezos (Altcoin = XTZ).

Το τέταρτο Altcoin, που ο Arnold, αναμένει να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των επενδυτών μέσα στον Μάρτιο, είναι η προσαρμόσιμη πλατφόρμα έξυπνων συμβάσεων (adaptable smart contract platform) Tezos.

Όπως το Bitcoin και το Ethereum, το Tezos είναι ένα αποκεντρωμένο ledger, που χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain.

Έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί έξυπνα συμβόλαια. Ο όρος «Tezos» σύμφωνα με τους προγραμματιστές, είναι αρχαίος ελληνικός για το «έξυπνο συμβόλαιο», (εγώ πάντως, δεν βρήκα κάτι που να συνδέει τη λέξη Τέζος με έξυπνο συμβόλαιο!!).

Το Tezos, είναι ένα δίκτυο blockchain και χρησιμοποιεί το Altcoin XTZ, το οποίο αποκαλεί Tez ή Tezzie.

Το Tezos δεν βασίζεται στην εξόρυξη (mining) του Tez. Αντί αυτού, οι κάτοχοι Tez, λαμβάνουν μια ανταμοιβή για τη συμμετοχή τους στον μηχανισμό συναίνεσης απόδειξης συμμετοχής(proof-of-stake).

Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του XTZ, κυμαίνεται στα ($3,67) και βρίσκεται στην 30η θέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($2.7 δις.), με άγνωστο αριθμό συνολικών tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 761.3 εκ. 

Το All-Time High το πέτυχε σήμερα 14 Φεβρουαρίου ’21 ($5,56) και το All-Time Low στις 07 Δεκεμβρίου ’18 ($0,35).

Τεχνική Εικόνα:

Το XTZ επίσης βρίσκεται σε φάση διόρθωσης, βρίσκοντας στήριξη σε πολλαπλές προηγούμενες κορυφές, και μια είσοδος στη ζώνη $3-$3.5, είναι πολύ καλή για χτίσιμο θέσης.

xtz-daily-chart-altcoin

5. Umbrella Network (Altcoin = UMB).

 Το πέμπτο Altcoin, είναι το UMB της Umbrella Network. Λόγω της υψηλής ζήτησης, που πέτυχε, κατά την Αρχική Προσφορά Ανταλλαγής (IDO), νωρίτερα αυτό το μήνα, πιστεύει ότι, είναι ένα ιδιαίτερα θετικό σημάδι για τις προοπτικές του νομίσματος.

«Το IDO, του UMB, της 9ης Φεβρουαρίου είδε το 10πλασιο ενδιαφέρον από το αναμενόμενο, με 2,5 εκατομμύρια UMB tokens, να διανέμονται σε 625 μόνο συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της πώλησης. Το IDO συγκέντρωσε 72 ETH αξίας περίπου $250.000»

Umbrella-network-ico-results-altcoin-altcoin

Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του UMB, κυμαίνεται στα ($1,43) και βρίσκεται στην 406η θέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($40 εκ.), με 56,4 εκ. συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 27,7 εκ. 

Το All-Time High το πέτυχε σήμερα 10 Φεβρουαρίου ’21 ($2,62) και το All-Time Low στις 23 Φεβρουαρίου ’21 ($1,11).

Τεχνική Εικόνα:

Το UMB, είναι ένα νεοεισερχόμενο Altcoin (3 εβδομάδων), βρισκόμενο σε μόνιμη καθοδική πορεία από τα γεννοφάσκια του.

Εάν δεν προχωρήσει σε διάσπαση προηγούμενων υψηλών, δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη εισόδου.

umb-daily-chart-altcoin

6. Orion Protocol (Altcoin = ORN).

Ο αθροιστής ρευστότητας (Liquidity Aggregator) Orion Protocol, που πλησιάζει την έναρξη του δικτύου του, έρχεται στην έκτη λίστα του Arnold.

Το Orion είναι ένα νέο συναλλακτήριο, που συνδέεται με όλους τους παρόχους κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας καλύτερη ρευστότητα και χαμηλότερα fees σε επενδυτές και traders.

Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του UMB, κυμαίνεται στα ($12,56) και βρίσκεται στην 134η θέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($258,7 εκ.), με 100 εκ. συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 20,5 εκ. 

Το All-Time High το πέτυχε σήμερα 25 Φεβρουαρίου ’21 ($15,02) και το All-Time Low στις 16 Ιουλίου ’20 ($0,54).

Τεχνική Εικόνα:

Το ORN, έχει πάρει φωτιά (is on fire, όπως λένε οι φίλοι μας οι Αμερικανοί), και αναμένουμε διόρθωση για είσοδο.

Όσοι τυχεροί είναι ήδη κάτοχοι του, να το χαίρεστε!(😢😢😢)

orn-daily-chart-altcoin

7. SuperFarm (Altcoin = SUPER).

Το έβδομο Altcoin στη λίστα  του Arnold, είναι το πρωτόκολλο χρηματοδότησης διακλαδικής αλυσίδας (Cross-Chain DeFi) SuperFarm, του γνωστού Youtuber Elliotrades.

Έχει δημιουργήσει τη δική του αγορά NFT και εάν είστε αισιόδοξοι για τα NFT, αυτό είναι ένα project άξιο παρακολούθησης»

Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του SUPER, κυμαίνεται στα ($1,23) και βρίσκεται στην 212η θέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($122,2 εκ.), με 1 δις συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 100,5 εκ. 

Το All-Time High το πέτυχε σήμερα 22 Φεβρουαρίου ’21 ($2,60) και το All-Time Low στις 22 Φεβρουαρίου ’21 ($0,84). (Είναι η μέρα έναρξης διαπραγματεύσεων, για αυτό!!)

Τεχνική Εικόνα:

Το SUPER, είτε βρίσκετε σε φάση συσσώρευσης (λόγω και της πρόσφατης γενικής διόρθωσης που είχαμε), είτε σε φάση απαξίωσης, που δεν το έχει αποδεχτεί το επενδυτικό κοινό.

Μια διάσπαση προηγούμενων υψηλών (από $1,50 και πάνω), θα βοηθούσε να καταλάβουμε τι γίνεται και να μπούνε όσοι θέλουν.

super-daily-chart-altcoin

8. Ethereum (Altcoin = ETH).

Με το Altcoin Ethereum κλείνει την λίστα του, o Arnold, προειδοποιώντας τους ακόλουθους του, να μην το ξεγράψουν από λίστα τους.

«Μην απαξιώνεται το Ethereum, μόνο και μόνο επειδή έχει υψηλά τέλη αερίου. Έχει υψηλά τέλη, επειδή πολλοί χρήστες θέλουν να γίνουν μέρος του δικτύου και το χρησιμοποιούν. “

Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του ETH, κυμαίνεται στα ($1473,25) και βρίσκεται στην 2η θέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($156,3 δις), με άγνωστο αριθμό συνολικών tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 114,8 εκ. 

Το All-Time High το πέτυχε σήμερα 20 Φεβρουαρίου ’21 ($2.042,93) και το All-Time Low στις 20 Οκτωβρίου ’15 ($0,43).

Τεχνική Εικόνα:

Το ETH, βρίσκετε σε διόρθωση, και μια είσοδος στη ζώνη $1.200 – $1.400, θα ήταν τέλειο δώρο, από τον βασιλιά των οικοσυστημάτων συναλλαγών.

eth-daily-chart-altcoin

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
Anthony_Pompliano_profile_Feature_image
Δείτε πώς το Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει το $1 εκατομμύριο.