Τα 5 Altcoins που θα ρίξουν το Αμερικανικό Τραπεζικό και Χρηματιστηριακό Σύστημα!

Οι 5 Καβαλάρηδες της Αμερικάνικης, και όχι μόνο, Αποκάλυψης!!

Altcoins_article_Feature_image

Ο Mike Novogratz, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της εταιρείας επενδύσεων κρυπτογράφησης Galaxy Digital, μας αποκαλύπτει μια λίστα με 5 κρυπτονομίσματα (Altcoins), που πιστεύει ότι μπορούν να αντικαταστήσουν την JP Morgan και το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE).

Σε μια συνέντευξη του με τον βραβευμένο ράπερ, Lil Yachty, ο οποίος πρόσφατα έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματα, ο Mike  Novogratz, μας δίνει 5 Altcoins, που δυνητικά μπορούν να προκαλέσουν μαζική αναστάτωση στον χρηματοοικονομικό κλάδο στην επόμενη πενταετία.

«Το Bitcoin (BTC), είναι πιθανότατα, το ασφαλέστερο με βάση τον κίνδυνο που προσφέρει σαν επένδυση (Risk/Reward), αλλά έχει τρέξει ήδη πολύ. (Ο CryptoGrafos διαφωνεί).

Το Ethereum (ETH), έχει τρέξει και αυτό πολύ φέτος, αλλά νομίζω ότι έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του, και τo θεωρώ ακόμη, μια καλή επένδυση.

Έπειτα έχουμε μια ολόκληρη η ομάδα Altcoins, που βασίζονται στο DeFi ή αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DecentralizedFinance).

Τα 5 Altcoins που προβλέπω να αναταραχθούν σε αξία μέσα στην επόμενη πενταετία είναι τα:

Αυτά είναι τα Altcoins, που θα καταστρέψουν το σημερινό τραπεζικό μοντέλο, και θα αντικαταστήσουν την JP Morgan και το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και έτσι έβαλα κάποια χρήματα σε αυτά.

Είναι πολύ πιο ριψοκίνδυνα, αλλά αν αποδειχτώ σωστός με τις προβλέψεις μου, θα έχουν πολύ μεγαλύτερη απόδοση, σε σχέση με τα μεγάλα τους αδέρφια.»

Όσο για το Dogecoin (DOGE), το Altcoin που τράβηξε την προσοχή των traders, μετά την τρελή κούρσα που είχε στις 28 Ιανουαρίου και ανέβηκε κατά 528% σε μόλις 24 ώρες, ο Novogratz λέει ότι μπορεί να είναι ένα καλό βραχυπρόθεσμο παιχνίδι, αλλά στοιχηματίζει ότι δεν θα αξίζει τίποτα στο μέλλον.

«Είναι ένα αστείο meme-token. Και άκου, τα memes δουλεύουν. Είδατε τι έκανε το meme για τον Bernie Sanders, και το DOGE ήταν ένα Altcoin meme που οι άνθρωποι το αγόραζαν αρχικά ως αστείο και τώρα το ανταλλάσσουν σε χρηματιστηριακές (trading).

Εάν θέλετε να κάνετε trading πάνω σε αυτό, κάνετε το με ένα μικρό ποσοστό των χρημάτων σας, επειδή δεν υπάρχει μακροπρόθεσμη αξία στο Dogecoin. Μακροπρόθεσμα θα πάει στο μηδέν, αλλά στο ενδιάμεσο μπορεί να είναι συναρπαστικό για trading…

Θυμηθείτε πώς λειτουργούν οι αγορές. Οι αγορές λειτουργούν όταν υπάρχει κάτι που οι άνθρωποι ενθουσιάζονται με αυτό, οπότε παράγεται μια ενέργεια γύρω από αυτό.

Ο Elon Musk έκανε ένα αστείο για το Dogecoin, και το επόμενο πράγμα που έκανε ήταν να εκτιναχθεί σε τιμή, γι’ αυτό πρέπει να είστε πραγματικά προσεκτικοί σε νομίσματα όπως αυτό.»

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
Anthony_Pompliano_profile_Feature_image
Δείτε πώς το Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει το $1 εκατομμύριο.