8 αξιόλογα Altcoins που έχουν καύσιμα για περαιτέρω άνοδο!!

Altcoins-Feature-image

Στο YouTube στις 09 Φεβρουαρίου, το κανάλι Altcoin Daily, έδωσε στους 454.000 συνδρομητές του, 08 DeFi Altcoins, που πιστεύει ότι μπορουν να συνεχίσουν την εκρηκτική τους άνοδο.

Ο φανατικός οπαδός των κρυπτονομισμάτων, Austin Arnold, μας δίνει την εξής λίστα:

1) Uniswap (Altcoin – UNI).

Τοποθετεί το Uniswap, στην κορυφή των επιλογών του.

Επισημαίνει ότι στην πρόσφατη έκθεση του, το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό του Σεντ Λούις ( St. Louis Federal Reserve), κάνοντας μια ενδελεχή έρευνα πάνω στα DEX (Decentralized Exchanges), ανέφερε το Uniswap, 3 φορές.

Ο Arnold, υποστηρίζει ότι, η προσοχή από έναν Αμερικάνικο Οργανισμό, αυτού του κύρους, θα μπορούσε να στείλει το διακριτικό UNI πάνω από τα $20.

«Το ότι ένα υποκατάστημα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (FED), αναφέρει σε εκθέσεις, το Ethereum (ETH), το Uniswap (UNI), την Αποκεντρωμένη Χρηματοδότηση (DeFi) και τα DEXes, είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός.»

Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του UNI, κυμαίνεται στα ($21,75) και βρίσκεται στην 14ηθέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($6,4 δις.), με 1 δις συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 299 εκ. 

Το All-TimeHigh το πέτυχε στις 12 Φεβρουαρίου ’21 ($23.42) και το All-TimeLow στις 17 Σεπτεμβρίου ’20 ($1,03).

Τεχνική Εικόνα:

Το UNI αποκολλήθηκε από την βάση των $5,00 που έχτιζε για 08 μήνες, και τώρα βρίσκεται πέριξ των $22,00. Για βραχυχρόνιους επενδυτές, δεν συνίσταται η είσοδος τώρα. Σε μια διόρθωση στη ζώνη $10-$15, είναι μια καλή είσοδος.

UniSwap-Altcoin-Daily-chart
Ετήσιο διάγραμμα UniSwap

2) Curve Finance (Altcoin – CRV).

Στη συνέχεια της λίστας του, είναι το οικοσύστημα, που βασίζεται πάνω στο DeFi (Decentralized Finance), Curve Finance.

Επισημαίνει ότι το Curve εργάζεται πάνω στην ενοποίησητου, με το Polkadot parachain της Equilibrium, και στοχεύει να ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους ολίσθησης (τα γνωστά μας slippage) στα DEXes, όταν κάνουμε trading,  με tokens, όπως το Wrapped Bitcoin (WBTC).

«Εάν είστε αισιόδοξοι για το μέλλον του DeFi, ή πιο συγκεκριμένα για τα DEXes, δώστε προσοχή σε αυτά που εργάζονται, και κάνουν τις σωστές κινήσεις όπως το Curve, και το Uniswap.»

Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του CRV, κυμαίνεται στα ($3,25) και βρίσκεται στην 80ηθέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($725,9 εκ.), με 1,4 δις συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 223 εκ. 

Το All-TimeHigh το πέτυχε στις 14 Αυγούστου ’20 ($54,01) και το All-TimeLow στις 05 Νοεμβρίου ’20 ($0,33).

Τεχνική Εικόνα:

Το CRV αποκολλήθηκε από την βάση του $1,00 που έχτιζε για 09 μήνες, και τώρα βρίσκεται πέριξ των $3,00. Δείχνει να βρίσκεται σε μια καλή θέση για έναρξη χτισίματος θέσης με τη μέθοδο της Τμηματικής Τοποθέτησης (Cost Avraging).

CRV-Altcoin-Daily-chart
Ετήσιο διάγραμμα Curve Finance.

3) Plasm Network (Altcoin – PLM).

Στη συνέχεια βρίσκεται το Plasm Network, το οποίο μόλις συγκέντρωσε $2,4 εκατομμύρια σε έναν γύρο χρηματοδότησης Binance Labs. Το έργο επιδιώκει να χτίσει μια γέφυρα μεταξύ των ανταγωνιστικών δικτύων του Ethereum και Polkadot.

Ocryptografos:

Το token PLM, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη να διαπραγματεύεται.

4) Solana (Altcoin – SOL).

Η Solana, χτίζει την blockchain αρχιτεκτονική της, βασιζόμενη στην Απόδειξη Ιστορικού (Proof of History [PoH]), μια απόδειξη για την επαλήθευση της τάξης και του χρόνου μεταξύ των γεγονότων.

Χρησιμοποιεί επίσης το PoS (Proof of Stake) (Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για το POS), για την ψηφοφορία και την επιλογή του επόμενου κόμβου της Απόδειξης ιστορικού (PoH) και για την τιμωρία τυχόν επικυρωτών, που ενεργούν ενάντια στα συμφέροντα του δικτύου.

Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του SOL, κυμαίνεται στα ($8,64) και βρίσκεται στην 80ηθέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($725,9 εκ.), με 1,4 δις συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 223 εκ. 

Το All-TimeHigh το πέτυχε στις 14 Αυγούστου ’20 ($54,01) και το All-TimeLow στις 05 Νοεμβρίου ’20 ($0,33).

Τεχνική Εικόνα:

Το SOL μετά την πολύ ωραία φθινοπωρινή διόρθωση “πήρε τα βουνά” για να κάνει Σκι. Περιμένουμε, να ξεκινήσει την κατάβαση περιξ των $4,00 με $6,00 για να του κάνουμε παρέα.

SOL-Altcoin-Daily-chart
Ετήσιο διάγραμμα Solana.

5) Polygon (Altcoin – MATIC).

Το Polygon, (πρώην Matic Network) είναι η πρώτη, καλά δομημένη, και εύχρηστη πλατφόρμα για κλιμάκωση και ανάπτυξη υποδομών πάνω στο Ethereum.

Το βασικό του στοιχείο είναι το Polygon SDK, ένα αρθρωτό, ευέλικτο πλαίσιο που υποστηρίζει την κατασκευή πολλαπλών τύπων εφαρμογών (Dapps).

Το Polygon, μετατρέπει αποτελεσματικά το Ethereum σε ένα πλήρες σύστημα πολλαπλών αλυσίδων (γνωστό και ως Διαδίκτυο των Blockchain).

Αυτό το σύστημα πολλαπλών αλυσίδων μοιάζει με άλλα, (όπως το Polkadot, το Cosmos, το Avalanche κ.λπ.) έχοντας όμως ανώτερα συστήματα ασφαλείας, και βασιζόμενο στο ζωντανό οικοσύστημα του Ethereum.

Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του MATIC, κυμαίνεται στα ($0,11) και βρίσκεται στην 90η θέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($544 εκ.), με 10 δις συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 4.9 δις. 

Το All-Time High το πέτυχε στις 10 Φεβρουαρίου ’21 ($0,14) και το All-Time Low στις 10 Μαΐου ’19 ($0,003).

Τεχνική Εικόνα:

Το MATIC αποκολλήθηκε από την βάση του $0,015 που έχτιζε για πάνω απο ένα χρόνο, και τώρα βρίσκεται πέριξ των $0,12. Σε μια διόρθωση στη ζώνη $0,03-$0,07, είναι μια καλή είσοδος.

Polygon-Altcoin-Daily-chart
Ετήσιο διάγραμμα Polygon.

6) Yearn.finance (Altcoin – YFI).

Το έκτο στη λίστα είναι ένα οικοσύστημα που έχει επισημάνει και στο παρελθόν, το Yearn.finance.

Παρόλο που μέρος του δικτύου YFI, παραβιάστηκε πρόσφατα, (Διαβάστε ΕΔΩ για την παραβίαση), η Altcoin Daily επισημαίνει ότι η ομάδα της Yearn, πλήρωσε από το ταμείο τους, τα θύματα της εισβολής των $11 εκατομμυρίων δολαρίων, καταστέλλοντας τους φόβους γύρω από το οικοσύστημα του DeFi.

Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του YFI, κυμαίνεται στα ($45,00) και βρίσκεται στην 55η θέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($1,4 δις), με 36,6 χιλιάδες συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 31,5 χιλιάδες. 

Το All-Time High το πέτυχε στις 12 Φεβρουαρίου ’21 ($51.544,00) και το All-Time Low στις 10 Μαΐου ’19 ($31,65).

Τεχνική Εικόνα:

Το YFI έχει το πιο όμορφο διάγραμμα, εαν είστε Break-out trader.

Έσπασε την προηγούμενη κορυφή των $34.000 και περιμένουμε να δούμε εάν την χρησιμοποιήσει σαν στήριξη. Εαν κρατηθεί τοτε ετοιμαστείτε για New All-Time Highs.

YFI-Altcoin-Daily-chart
Ετήσιο διάγραμμα Yearn Finance.

7) AirSwap (Altcoin – AST).

Η εταιρεία λύσεων τεχνολογίας Blockchain ConsenSys, κυκλοφόρησε πρόσφατα μια αναβάθμιση (update), στο οικοσύστημα AirSwap, η οποία στοχεύει να συγκεντρώσει, ένα μεγάλο μέρος, του όγκου συναλλαγών που γίνονται στα DEX, χρησιμοποιώντας μηχανισμούς request-for-quote (RFQ) για να αποτρέψει την εμφάνιση ολισθήσεων (slippage), κατά την διάρκεια συναλλαγών.

Το AirSwap έχει μια από τις χαμηλότερες κεφαλαιοποιήσεις, από την λίστα του της Altcoin Daily.

Ocryptografos: 

Την ώρα της γραφής, η τιμή του AST, κυμαίνεται στα ($0,32) και βρίσκεται στην 346η θέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($55,9 εκ.), με 500 εκ. συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 172,2 εκ. 

Το All-Time High το πέτυχε στις 09 Ιανουαρίου ’18 ($1,85) και το All-Time Low στις 13 Μαρτίου ’20 ($0,007).

Τεχνική Εικόνα:

Το AST έχει το ίδιο διάγραμμα, με το YFI.

Έσπασε την προηγούμενη κορυφή των $0,31 και περιμένουμε να δούμε εάν την χρησιμοποιήσει σαν στήριξη.

AST-Altcoin-Daily-chart
Ετήσιο διάγραμμα AirSwap.

8) LoopRing (Altcoin – LRC).

Τέλος, ο Austin Arnold, αναφέρεται στο LoopRing, το οποίο, επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, που βασίζεται πάνω στο Ethereum, αξιοποιώντας τεχνολογία Zero-Knowledge Proof.

* Τι είναι το Zero-Knowledge Proof?

Το Zero-Knowledge Proof είναι ένα σχέδιο κρυπτογράφησης που πρώτοπαρουσιαστηκε από τους ερευνητές του MIT, Silvio Micali, Shafi Goldwasser και Charles Rackoff τη δεκαετία του 1980.

Σε αυτήν τη μέθοδο, η μια πλευρά (Prover) μπορεί να αποδείξει ότι μια συγκεκριμένη δήλωση ή συναλλαγή, ισχύει για την άλλη πλευρά (Verifier) χωρίς να αποκαλυφθούν πρόσθετες προσωπικές πληροφορίες.

Η Altcoin Daily λέει στους συνδρομητές τους ότι το project αυτό, θα αποδειχθεί καθοριστικό καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες συρρέουν σε τέτοιου είδους πλατφόρμες, λόγω των συνεχώς αυξανόμενων προμηθειών στα DeFi και στο Ethereum.

Το Loopring Exchange (Loopring.io), είναι η πρώτη αποκεντρωμένη πλατφόρμα συναλλαγών που δημιουργήθηκε πάνω από το Loopring 3.0, η οποία μόλις έφτασε τις 40.000 καθημερινές συναλλαγές στο δίκτυό της.

Επιτρέπει συναλλαγές με MetaMask, και πολλά άλλα πορτοφόλια συμβατά με το WalletConnect.

Ocryptografos: 

Την ώρα της γραφής, η τιμή του LRC, κυμαίνεται στα ($0,80) και βρίσκεται στην 67η θέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($979,2 εκ.), με 1,37 δις. συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 1,24 δις. 

Το All-Time High το πέτυχε στις 09 Ιανουαρίου ’18 ($2,40) και το All-Time Low στις 18 Δεκεμβρίου ’19 ($0,019).

Τεχνική Εικόνα:

Το LRC αποκολλήθηκε από την μικρή φθινοπωρινή διόρθωση των $0,15, και απογειώθηκε στα $0,80 μέσα σε 02 μήνες. Για βραχυχρόνιους επενδυτές, δεν συνίσταται η είσοδος τώρα. Σε μια διόρθωση στα $0,40, είναι μια καλή είσοδος.

Loopring-Altcoin-Daily-chart
Ετήσιο διάγραμμα Loopring.

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
token-article-feature-image
Τι είναι ένα token και πως βρίσκουμε νικητές ανάμεσα τους?