Αγόρασε μια λιμουζίνα και πάρε τα λεφτά σου πίσω σε 05 μήνες!! (Polka City)

polka-city-polk-daily-chart

Από το 2018 και μετά, με την πρώτη κυκλοφορία των Crypto Kitties, τα NFTs έχουν κερδίσει τεράστια δημοτικότητα.

Μία από τις πιο έξυπνες και δημιουργικές ιδέες που βρήκα μέσα στον κρυπτοχώρο, είναι το έξυπνο πρωτόκολλο Polka City.

Το Polka City θα είναι το πρώτο Smart Contract, που θα ενσωματώσει ένα εικονικό περιβάλλον πάνω στην πλατφόρμα του.

polka-city-polk

Ουσιαστικά θα δημιουργήσει μία ολόκληρη πόλη με σπίτια, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!

Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας NFT, οι χρήστες χρησιμοποιώντας το token της Polka City, POLC, θα προβαίνουν σε αγορές πωλήσεις και συναλλαγές, των ψηφιακών τους στοιχείων μέσα Polka City Marketplace αλλά και στο OpenSea.

Τι θα κερδίσουν οι χρήστες της Polka City!

Οι χρήστες του οικοσυστήματος Polka City, θα αγοράζουν NFTs, που θα έχουν τη μορφή, οχημάτων, όπως ταξί, λιμουζίνες, μηχανάκια, αλλά και ακινήτων, όπως σπίτια, βενζινάδικα, συνεργεία, ξενοδοχεία, των οποίων, θα έχουν την πλήρη κυριότητα.

Το κέρδος από ένα NFT της Polka City, θα απορρέειαπό 03 πλευρές.

  • Από την συλλεκτική αξία, λόγω των περιορισμένων αριθμών έκδοσης του κάθε ενός.
  • Από την αύξηση της τιμής κατά 10% κάθε 15 ημέρες, των απούλητων NFT, το οποίο θα συμπαρασύρει και τις τιμές των άλλων.
  • Από το παθητικό εισόδημα, που θα δημιουργεί το καθένα, για τον ιδιοκτήτη του, που ξεκινά από 15% έως και περίπου 40% μηνιαίως, επί της τιμής αρχικής αγοράς του.
polka-city-polk-assets-earnings

Όσο πιο ακριβό θα είναι το NFT πού έχει αγοράσει κάποιος, τόσο πιο μεγάλο είναι και το ποσοστό του εισοδήματος που θα αποκτούν από αυτό.

Για παράδειγμα με την αγορά μιας λιμουζίνας η οποία κοστίζει 18.000 POLC, ποσοστό επιστροφής σε μορφή εισοδήματος θα είναι 20,8% μηνιαίως, δηλαδή 3.744 POLC.

polka-city-polk-limo

Εάν κάνουμε τους υπολογισμούς μας, θα δούμε ότι μπορούμε να ξεχρεώσουμε την αγορά του, μέσα σε 05 μόλις μήνες, και τα υπόλοιπα εισοδήματα είναι καθαρό κέρδος.

Εάν συνυπολογίσουμε μέσα σε όλα αυτά, και μία μικρή, σταδιακή αύξηση, του token POLC, καταλαβαίνουμε σε τι εισοδήματα οδηγεί.

Πιστεύω ότι το οικοσύστημα Polka City, θα φτάσει σε ένα σημείο, να είναι “παιχνίδι για μεγάλα πορτοφόλια” (Crypto-Whales), το οποίο θα ζηλεύουν όλοι όσοι είναι απέξω.

Το FOMO που θα δημιουργήσει όλη αυτή η κατάσταση, με τον περιορισμένο αριθμό κάθε είδους NFT, αλλά και τη συνεχώς αυξανόμενη τιμή τους, πιστεύω θα είναι κάτι πρωτόγνωρο.

Αυτή τη στιγμή, οι τιμές ακόμη είναι σχετικά προσιτές, και το token της, πού κυμαίνεται την ώρα της γραφής στα $0,30, σε προσιτά επίπεδα.

Στους ιδιοκτήτες Polka City NFTs, θα δίνεται επίσης η δυνατότητα, να τα ανταλλάσσουν μεταξύ τους ή και να τα πωλούν, σε κάποιον άλλο ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Η ομάδα πίσω από το Polka City.

Η ομάδα πίσω από το Polka City, αποτελείται από στελέχη με πολυετή γνώση στο χώρο του blockchain, μερικοί με προϋπηρεσία στην Microsoft.

Ενα άλλο χαρακτηριστικό της είναι η πολυεθνικότητα. Περιλαμβάνει Αμερικάνους, Λιθουανούς, Τούρκους, αλλά και από την Βενεζουέλα.

Παρακάτω σας παραθέτω έναν πίνακα με  μερικά από τα στελέχη:

polka-city-polk-team1
polka-city-polk-team2
polka-city-polk-team3
polka-city-polk-team4

Η βάση του οικοσυστήματος Polka City.

Κατά την έναρξη του το οικοσύστημα θα βασίζεται πάνω στο Ethereum, και θα χρησιμοποιεί ERC-20 tokens.

Στόχος της ομάδας του Polka City όμως, είναι να εξελιχθούν σε μία δισδιάστατη πλατφόρμα, υιοθετώντας το οικοσύστημα της Polkadot. (από εκεί και το όνομα Polka City).

Το token POLC της Polka City.

Το token POLC, βασίζεται στο Ethereum ERC-20, και μέχρι στιγμής μπορούμε να το προμηθευτούμε κυρίως από την Uniswap.

(Ότι και αν σημαίνει αυτό, για τις προμήθειες που πρόκειται να πληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι).

Ο συνολικός αριθμός POLC θα φτάσει τα 250 εκ., εκ των οποίων σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 13 εκ.

polka-city-polk-token-distribution
Διαμοιρασμός των token POLC.

Κάθε 03 μήνες, επιπλέον 25 εκ. POLC θα βγαίνουνε στην αγορά, τα οποία θα πηγαίνουν σε επενδυτές ανταλλακτηρίων, αλλά και στα παθητικά εισοδήματα, που θα δίνονται στους κατόχους NFT της Polka City.

Η κεφαλαιοποίηση της Polka City, βρίσκεται ακόμα σε πολύ χαμηλά επίπεδα, στα $4,7 εκ., δίνοντας την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους επενδυτές να επωφεληθούν από τον ανοδικό κύκλο που έχει μπροστά της.

Για τα τρέχοντα νέα τους, μπορείτε να ενημερώνεστε στο, Twitter και στο Telegram

Τεχνική Εικόνα:

Το POLC, ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις στο Uniswap στις 24 Φεβρουαρίου ’21, σχηματίζοντας μία βάση συσσώρευσης, που δεν παρουσίαζε ίχνη ζωής, κυρίως λόγω της άγνοιας του επενδυτικού κοινού, και μόλις εχθές, 07 Μαρτίου ’21, προέβη ανοδικό ξέσπασμα ύψος περίπου 80%, μέσα σε μία μέρα, παρουσιάζοντας την τρομακτική προοπτική ανόδου που μπορεί να έχει.

polka-city-polk-daily-chart

Εσείς τι λέτε? Είστε για μία βόλτα με τη λιμουζίνα?

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
Viberate-Feature-image
Λεφτά στο ρυθμό του Viberate (VIB)!!