Τα Altcoins τρέχουν υψηλότερα καθώς το Bitcoin παραμένει κάτω από τα 30.000€

BTC_VS_Altcoins_Featured_image

Το Ethereum (ΕΤΗ) μαζί με άλλα Altcoins έχουν ξεπεράσει το κορυφαίο κρυπτονόμισμα (BTC) με διψήφια κέρδη.

Στο παρακάτω σχεδιάγραμμα βλέπουμε πως το ETH πέρασε σε απόδοση το BTC ξεκινώντας στις 03 Ιανουάριου 2021 και ανοίγοντας την ψαλίδα έως και 40%.

BTC_ETH_Chart_Comparison
Διαφορά Απόδοσης BTC / ETH

Ένα άλλο πολύ αγαπητό νόμισμα στην κοινότητα των Altcoins το Cardano (ADA) το ξεπέρασε, ξεκινώντας την ίδια χρονική περίοδο, κατά 66%.

ETH_BTC_CHART_COMPARISON
Διαφορά Απόδοσης BTC / ADA

Καθώς λοιπόν, το Bitcoin παίρνει ανάσες, η αγορά κρυπτονομισμάτων παραμένει στο παγκόσμιο προσκήνιο.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter Jack Dorsey υπερασπίστηκε το Bitcoin σε ένα tweet καθώς εξηγούσε την απαγόρευση του λογαριασμού Twitter του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump, ενώ λίγο αργότερα το θεσμικό επενδυτικό ταμείο Grayscale ανέφερε ημέρα ρεκόρ συγκέντρωσης χρημάτων και ο δήμαρχος του Μαϊάμι πήγε ένα βήμα πιο κοντά στην προσθήκη κρυπτονομισμάτων στο ταμείο της πόλης.

Περιεχόμενα

Τα Altcoins ξυπνούν από την χειμερία νάρκη.

Μετά από ένα φανταστικό ράλι στο Bitcoin, οι traders περιμένουν με ανυπομονησία τη μυθική σεζόν των altcoins, όπου τα εναλλακτικά κρυπτονομίσματα θα φτάσουν στα δικά τους υψηλά όλων των εποχών.

Όπως προαναφέραμε η άνοιξη έχει αρχίσει να διαφαίνεται από τις 03/01/21.

Τα κέρματα απορρήτου (Privacy Coins) ειδικότερα, έχουν ξεπεράσει σε απόδοση την γενικότερη αγορά, καθώς το περιστατικό που αφορά τους καινούργιους όρους χρήσης της εφαρμογής WhatsApp, έχει πυροδοτήσει μια παγκόσμια συζήτηση σχετικά με τα ψηφιακά δικαιώματα όσον αφορά την ελευθέρια του λόγου.

Τα Zcash και Dash έτρεξαν σε υψηλότερα επίπεδα, ταιριάζοντας με το αυξανόμενο ενδιαφέρον για κρυπτογραφημένες εφαρμογές μηνυμάτων όπως το Signal και Telegram.

Τα ιδρύματα (HedgeFunds) αγοράζουν την πτώση!

Σύμφωνα με τον Michael Sonnenshein, διευθύνοντα σύμβουλο της μεγαλύτερης εταιρείας επενδύσεων κρυπτονομισμάτων Grayscale, οι μεγάλοι παίκτες βλέπουν ευκαιρία αγοράς στις τρέχουσες τιμές.

Το τελευταίο τρίμηνο του 2020 είδαν εισροές στα ταμεία τους από επενδυτές που ενδιαφέρονται για κρύπτο, ύψους 3,3 δις.$.

Grayscale_Q4_results_twitter

Παρόμοιες αναφορές είχαμε και από άλλα στρατόπεδα, όπως από το crypto hedge fund «Cambrian» το οποιο ανέφερε στο ‘’The Block’’ ότι, ενώ οι ιδιώτες προχωρούσαν σε πωλήσεις κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, «τα ιδρύματα ήταν υπερβολικά στραμμένα προς την πλευρά των αγοραστών».

Oι προσεχείς μήνες!

Το κύμα, που δημιούργησε το δημοσιονομικό βοήθημα και προκάλεσε όλο αυτό το πρωτοφανές ράλι στην τιμή του Bitcoin φαίνεται να έχει συνέχεια.

Ακολουθώντας νέα για ένα πακέτο ανακούφισης 1,9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων από το στρατόπεδο του νεοεκλεγέντος Αμερικανού προέδρου Joe Biden, και συγκεκριμένα από την διευθύνουσα σύμβουλο του ΔΝΤ, Kristalina Georgieva η οποία προέτρεψε τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο:

«να ξοδέψουν όσο μπορούν και στην συνέχεια να ξοδέψουν λίγο παραπάνω»!!

Τα συμπεράσματα δικά σας!!

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
Michaël-van-de-Poppe-profile-ethereum-article
Τι κρύβεται πίσω από την διόρθωση του Ethereum (ETH);