«Το ράλι του Bitcoin έχει ακόμη χρόνια μπροστά του» αναφέρει ο CEO της Binance.

Την κορυφή πολύ πιθανό να την δούμε το 2024!

Bitcoin_missile_Feature_image

Σε μια νέα συνέντευξη με στο Crypto Banter, ο Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) και συνιδρυτής της Χρηματιστηριακής Binance, Changpeng Zhao, προβλέπει ότι το ράλι του Bitcoin έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του.

Changpeng_Zhao_Profile_picture
Changpeng Zhao (CEO) της Binance

«Νομίζω ότι θα χρειαστούν δύο τρία χρόνια, ίσως και τέσσερα ακόμη χρόνια, για να φτάσει αυτός κύκλος στην κορύφωση του. Προβλέπω ότι είμαστε ακριβώς στην επίπεδη πλευρά του κύματος. Το μεγάλο κύμα δεν έχει έρθει ακόμα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance λέει ότι ο χώρος των κρυπτονομισμάτων και γενικότερα της κρυπτογράφησης, που έχει προσελκύσει ποικίλους συμμετέχοντες, φαίνεται να βρίσκεται στην φάση της ανακάλυψης.

«Βρισκόμαστε ξανά στην φάση της ανακάλυψης. Το Bitcoin έσπασε το προηγούμενο υψηλό όλων των εποχών που κρατούσε γερά για τρία χρόνια.

Τώρα, είμαστε στην περιοχή των $30.000, πήγαμε στα $42.000 και επιστρέψαμε… Αυτή τη φορά βλέπουμε περισσότερους χρήστες, και περισσότερη θεσμική συμμετοχή.

Πριν από αυτό, οι $42.000 ήταν η κορυφή. Τώρα η ζώνη μεταξύ $30-40.000 είναι η νέα βάση

Ο Zhao πιστεύει ότι η αξία του (BTC) μπορεί να αυξηθεί πέντε έως είκοσι φορές από την τρέχουσα τιμή του εντός μερικών ετών.

«Νομίζω ότι θα δούμε και άλλα 5Χ, 10Χ, 20Χ. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα χρειαστούν μερικά χρόνια.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance εξηγεί ότι η πρόβλεψή του βασίζεται πάνω στο ιστορικό των τιμών του Bitcoin της τελευταίας δεκαετίας.

«Ιστορικά, αν κοιτάξετε την τιμή του Bitcoin το 2013, έσπασε το υψηλό των $200 και έπειτα έφτασε τα $1.000. Χρειάστηκε περίπου ένα με ενάμιση χρόνο.

Χρειάζεται λοιπόν λίγο χρόνος. Μετά είδαμε μια μεγάλη πτώση το 2013 από τα $1.000 στα $200 ξανά, ανάμεσα στο 2014 με 2015.

Χρειάστηκε έως το 2016 για να φτάσει ξανά το υψηλό αυτό και στη συνέχεια, έσπασε το φράγμα των $1.000 και πήγε στα $3.000.

Bitcoin_chart_2013_2017
BTC 2013 – 2017

Το 2017, έφτασε τα $20.000. Βλέπουμε λοιπόν ένα άλμα 20Χ σε μια περίοδο τριών έως τεσσάρων ετών

Bitcoin_chart_2017_2021
BTC 2017 – 2021

Όταν ρωτήθηκε αν βλέπει τον όγκο συναλλαγών σε υπερβολικά επίπεδα, και βρισκόμαστε σε μια φάση «κρυπτομανίας», ο CZ απάντησε ότι δεν πιστεύει ότι βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο ακόμα.

«Με βάση τα δεδομένα που έχω, δεν νομίζω ότι έχουμε δει τη μανία ακόμα…

Αν και η τιμή έχει φτάσει την προηγούμενη κορυφή, βλέπουμε σταθερή προσέλευση νέων επενδυτών. Σε καθημερινή βάση δεν βλέπουμε μια πολύ μεγάλη άνοδο νέων χρηστών…

Παρόλο που οι τιμές ανεβαίνουν, δεν έχουμε δει εγγραφές χρηστών να αυξάνονται με τον ίδιο ρυθμό.»

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
Bitcoin-CZ-feature-img
«Δεν Είσαστε Έτοιμοι για αυτό που Έρχεται!!» C.Z.