Το Bitcoin στα $95.000 έως τα μέσα Απριλίου!!

Bitcoin-95000-article-feature-image

Σε ένα νέο επεισόδιο του podcast «What Bitcoin Did», ο Preston Pysh, λέει ότι το Bitcoin θα αποδείξει λάθος τους κριτές του,  μέσα στους επόμενους 2 μήνες, καθώς πιστεύει ότι το κορυφαίο αυτό token θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

«Πιστεύω ότι θα ζήσουμε επικές στιγμές. Η τιμή από τώρα έως τα μέσα Απριλίου, θα κινηθεί σε τρελούς ρυθμούς, πολύ περισσότερο από ό, τι περιμένουν οι περισσότεροι.»

«Νομίζω ότι, στη διαδρομή θα περάσουμε κάποιες, βίαιες αναταράξεις, όσον αφορά τη μεταβλητότητα. Αλλά έπειτα, και μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού έως το φθινόπωρο, θα δούμε εξαψήφιους αριθμούς μπροστά μας. Νομίζω ότι θα είναι κάτι συναρπαστικό, να παρακολουθείς. Ανυπομονώ να δω τους δημοσιογράφους του CNBC, πάλι να μην το καταλαβαίνουν.»

«Θα είναι διασκεδαστικό γιατί όλοι θα το βλέπουν και θα λένε, “Τι είναι αυτό; Αυτό δεν βγάζει νόημα;” Η ίδια κατάσταση που ζούμε με την μετοχή της TESLA, και όλοι λένε “Ω, τώρα ήρθε το τέλος!”. Τα ίδια θα ζήσουμε με το Bitcoin, αλλά μάλλον 10 φορές πιο έντονα»

Αναφερόμενος σε ένα δικό του tweet, μας δείχνει την δική του ανάλυση, σχηματίζοντας πάνω στο διάγραμμα του Bitcoin, την τρελή κούρσα για τους επόμενους δυο μήνες.

tweet-about-Bitcoin-$95.000

Σύμφωνα με τον Pysh, η μεταβλητότητα, θα στείλει πιθανότατα, το Bitcoin, πρώτα πίσω στα $50.000, πριν ξαναρχίσει την άνοδο, στοχεύοντας τα $150.000 μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Ocryptografos:

Τεχνική Ανάλυση για τοBitcoin token:

Τη στιγμή της γραφής το BTC, βρίσκεται σε ξεκάθαρη ανοδική τροχιά, μη προκαλώντας ανησυχία. Χρησιμοποιεί τον 08 Εκθετικό Μέσο Όρο (Exponential Moving Average ), για στήριξη όταν το χρειάζεται.

Bitcoin-daily-diagram-Fib-extencion
Ημερήσιο Διάγραμμα Bitcoin, με 8, 21, 34 EMA’s, και Fib Extencions

 Οι επόμενες αντιστάσεις βρίσκονται, στα $54.200 (μικρή αντίσταση 1,00 Fib lvl), η οποία εάν διασπαστεί, θα τρέξει χωρίς πρόβλημα στα $61.000 (1.272 Fib lvl).

Εκεί, αρχίζουν τα μεγαλύτερα «προβλήματα», καθώς βρίσκουμε το 1.618 Fib lvl, στα $70.000 περίπου, και το «τείχος» στις $95.000 (2,618 Fib lvl).

Καλά κέρδη σε όλους.

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
3-altcoins-austin-arnold
03 Altcoins και 02 ειδήσεις, από τον Austin Arnold!!