Δείτε πώς το Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει το $1 εκατομμύριο.

Anthony_Pompliano_profile_Feature_image

Ο Anthony Pompliano της Morgan Creek Digital, μας δίνει ένα σενάριο, στο οποίο το Bitcoin θα χτυπήσει το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Σε συνέντευξή του στη Stansberry Research, ο συνιδρυτής και συνεργάτης του hedge fund Morgan Creek Digital, αποκαλύπτει τη μέτρια πρόβλεψη τιμής Bitcoin για το 2021, καθώς και την πολύ αισιόδοξη μακροπρόθεσμη πρόβλεψή του για το κορυφαίο αυτό κρυπτονόμισμα.

Όσον αφορά τιμή στόχο για το 2021, ο Pompliano υποστηρίζει την πρόβλεψή που είχε κάνει από το 2019, στην οποία υπολόγισε ότι το Bitcoin θα φτάσει τα $100.000 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021, ακόμα κι αν η πρόβλεψη φαίνεται συντηρητική σε σύγκριση με κάποιες άλλες που κυκλοφορούν στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

“Για να έχουμε μια πραγματική πρόβλεψη, πρέπει να προβλέψουμε την τιμή και την χρονική στιγμή… Το 2019, έγραψα ένα άρθρο στο οποίο ανέφερα ότι το Bitcoin θα τρέξει από τις $10.000 στις $100.000 μέχρι το τέλος του 2021… Το πιστεύω ακόμα.

Κατά κάποιο τρόπο, είμαι τώρα ο πιο συντηρητικός από όλους τους αναλυτές, γιατί τώρα υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε για  $200.000, $250.000, $300.000, ακόμη και $500.000. Εγώ, επιμένω στις $100.000.”

Μακροπρόθεσμα, ο Pompliano πιστεύει ότι το Bitcoin θα χτυπήσει νούμερα που θα κάνουν τα μάτια μας να στριφογυρίζουν. Ωστόσο, προειδοποιεί ότι δεν είναι σίγουρος αν η υψηλή τιμή θα οφείλεται κυρίως στη δημοτικότητα του BTC ή στην υποτίμηση του δολαρίου.

Dollar_Devaluation_Historical_1913-2016

«Κοιτάζοντας σε έναν πολύ, πολύ μακρινό χρονικό ορίζοντα, εάν μου δώσετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας και πείτε: «Γεια σου φιλαράκι, μην αγχώνεσαι με το πότε, απλά πες μου πού θα φτάσει η αξία του Bitcoin;», πιστεύω απολύτως σε κάποια φάση της ζωής μου θα δούμε το Bitcoin στο $1 εκατομμύριο δολάρια.

Αλλά αυτό δεν έχει τόσο σχέση με την αξία του Bitcoin όσο έχει να κάνει με την συνεχόμενη υποτίμηση του δολαρίου. Όλα αυξάνονται σε σχέση με το δολάριο, ακίνητα, μετοχές, πολύτιμα μέταλλα κ.λπ. “

Ο Pompliano λέει ότι η αξιολόγησή του δεν αποτελεί εγγύηση, και ότι για να επωφεληθούν οι επενδυτές από αυτήν την απίστευτη πιθανή άνοδο του BTC, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μεγάλη μεταβλητότητα.

200609_FCiccolella_Money_FINALS

«Απλά πρέπει να είστε σε θέση να αντέξετε τόνους και τόνους μεταβλητότητας… Όλη αυτή η αστάθεια φοβίζει πολλούς ανθρώπους, αλλά εάν είστε μακροχρόνιος επενδυτής, κάνετε την έρευνά σας και νιώθετε άνετα με αυτό, τότε νομίζω ότι μπορεί να είναι μια εκπληκτική επένδυση που πρέπει να βάλετε στο χαρτοφυλάκιο σας. “

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
cosmsos-feature-image
Θα καταβροχθίσει το Cosmos το Cardano?