Είδηση! Η χρηματιστηριακή πλατφόρμα Coinbase ανακοίνωσε την υποστήριξη της στο Rally (RLY)

Coinbase_Rally_Featured_Image

Ένα νέο κρυπτονόμισμα (token) το Rally (RLY), που βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα του Ethereum (ETH) έλαβε το πράσινο φως για να μπει στην χρηματιστηριακή πλατφόρμα της Coinbase.

Η κορυφαία χρηματιστηριακή πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων των ΗΠΑ, μόλις ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει τώρα καταθέσεις και αναλήψεις σε Rally (RLY).

Το Rally (RLY) είναι μια πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες της, να δημιουργούν εύκολα το δικό τους κρυπτονόμισμα ή κρυπτοεφαρμογή, με την επωνυμία (Brand) της επιλογής τους, πάνω στο blockchain του Ethereum.

Το δίκτυο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε, να μπορεί να συνδέει δημιουργούς περιεχομένου με τους οπαδούς τους, οι οποίοι θα μπορούν να αγοράζουν, να δωρίζουν ή να κρατούν το νόμισμα του αγαπημένου τους δημιουργού.

Το δίκτυο Rally χρησιμοποιεί το token τους (νόμισμα RLY) για την πληρωμή των χρηστών (users), των influencers αλλά και των κατά τόπους “πρεσβευτών” τους.

Επίσης θα χρησιμοποιείται για συναλλαγές οπουδήποτε στον κόσμο, καθώς και για ψήφους προτάσεων μέσα στην κοινότητας της.

Το RLY με κεφαλαιοποίηση στα $15.2 εκ. , βρίσκεται στην 363η θεση κατάταξης των κρυπτονομισμάτων.

Έχει 77,3 εκ. tokens σε κυκλοφορία απο τα συνολικά 15 δις.

Για εμένα προσωπικά βρίσκεται στην κατηγορία υψηλού ρίσκου.

Από της 04 Ιανουαρίου, το RLY σημείωσε άνοδο 199.5%, από τα $0,08 στα $0,24 σήμερα και μέγιστο υψηλό τα $0,35 στις 16/01.

RLY_Price_Chart

Το Rally υποστηρίζεται επίσης από τους, a16z, Battery, Canaan, Kinetic, 1confirmation, Altos Ventures, SparkLabs και The House Fund.

Το RLY είναι το δεύτερο κρυπτονόμισμα που υποστηρίζεται από την Coinbase μέσα σε ένα μήνα. Το Injective Protocol (INJ) αυξήθηκε κατά 33% στα τέλη Δεκεμβρίου, αφού προστέθηκε στην πλατφόρμα.

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
china-against-bitcoin-feature
Πώς το Bitcoin επέζησε από το “Xinjiang Blackout”