Τι τραβάει η όρεξη των Crypto-Φαλαινών τώρα? (REN)!!

ren-whale-feature

Η εταιρεία αναλύσεων κρυπτονομισμάτων Santiment αναφέρει ότι, πίσω από την άνοδο, ενός συγκεκριμένου Altcoin, κρύβονται κάποιες crypto-φάλαινες.

(Τι είναι Crypto-Φάλαινες?)

Σε μια νέα έκθεση, η Santiment, αναφέρει ότι, ενώ το Πρωτόκολλο κρυπτογράφησης, Ren (REN) είχε μια χλιαρή αλλά σταθερή άνοδο, καθ’ όλη την διάρκεια του Ιανουάριου, υπήρχαν ενδείξεις, παρασκηνιακά, που υποδείκνυαν, εισερχόμενη δυναμική για το (REN) token.

Το Πρωτόκολλο REN, είναι ένα πρωτόκολλο που επιτρέπει σε χρήστες να μεταφέρουν tokens σε διαφορετικά blockchain, χωρίς την χρήση προσωπικών στοιχείων.  

Από τις 31/01 όμως, και ενώ διαπραγματευόταν στα $0,60, σήμερα (20 μέρες αργότερα) διαπραγματεύεται στα $1,48. Άνοδο 146%.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της Santiment, αυτή η άνοδος του Φεβρουαρίου οφείλεται εν μέρει στη συσσώρευση (REN) tokens, από crypto-φάλαινες που κατέχουν λογαριασμούς (addresses), 1 εκ. REN tokens και πάνω, ο καθένας.

REN-price-crypto-whales-addresses
Αυξηση CryptoWhales (<1mill. REN)

Τα στοιχεία δείχνουν ότι υπήρξε μια απότομη αύξηση crypto-φαλαινών που κατέχουν (REN) από τα τέλη Ιανουαρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου.

Επιπλέον, η Santiment αναφέρει ότι ο αριθμός των διευθύνσεων (λογαριασμών), που κατέχουν οποιοδήποτε ποσό του (REN) token, αυξήθηκε επίσης με σταθερό ρυθμό, ειδικά τον τελευταίο μήνα.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων εβδομάδων, η αύξηση των καθημερινών ενεργών διευθύνσεων (REN) ήταν αξιοπρόσεκτη, υποδηλώνοντας ότι, προετοιμαζόταν για κάτι μεγάλο.

REN-DAILY-ACTIVE-ADDRESSES
Αριθμός Ενεργών Διευθύνσεων.

Η Santiment ανέφερε για πρώτη φορά τις ανοδικές τάσεις, στον αριθμό crypto-φαλαινών (REN), νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν το token, εξακολουθούσε να βρίσκεται στα $0,80.

Στην ίδια αναφορά στις αρχές Φεβρουαρίου, η Santiment διαπίστωσε ότι, crypto-φάλαινες συσσωρεύουν, τοOracle Band Protocol (BAND) και το (AAVE), με σημαντικό ρυθμό.

Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του (REN), κυμαίνεται στα ($1,47) και βρίσκεται στην 61ηθέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($1,3 δις), με 1 δις συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 881 εκ. 

Το All-Time High το πέτυχε στις 20 Φεβρουαρίου ’21 ($1,80) και το All-Time Low στις 25 Φεβρουαρίου ’19 ($0,015).

Τεχνική Εικόνα:

Tο REN, βρίσκεται σε καθαρό Bull Market, (δεν έχει διασπάσει ούτε καν το 08 Εκθετικό Μέσο Όρο (EMA).

REN-4H-CHART-EMAs
Διάγραμμα 4ωρών (REN) με 08, 21, 34 EMAs

Για τους μακροχρόνιους επενδυτές, εάν τους αρέσει το πρωτόκολλο REN, δεν είναι ποτέ αργά να τσιμπολογήσουν μερικά κομμάτια εδώ.

Για τους traders, εάν καταφέρουμε και δούμε μια διόρθωση στα $1,10 – $1,17, (2 κορυφές και 0,5 – 0,618 Fib lvls, για ισχυρότατη στήριξη), είναι ένα τέλειο σημείο εισόδου για εμένα.

REN-4H-CHART-fib-retracement
Διάγραμμα 4ωρών (REN) με Fib Extencions

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
elon-musk-secret-plan-thumbnail
Το κρυφό σχέδιο του Elon Musk για το Bitcoin!!