Άλλα $150.000.000 από CryptoWhale (φάλαινα) στα πόδια του Bitcoin!

Bitcoin_Miner_Feature_Image

Μετά την Microstrategy και την Square (δύο απο τις μεγαλύτερες “φανερές” CryptoWhales), έρχεται η Marathon Patent Group και επενδύει ένα μεγάλο μέρος του αποθεματικού της στο ίδιο της το προϊόν (BTC).

Σε τιμή λίγο πάνω από τα $31.000 προχώρησε στην αγορά 4.800 περίπου Bitcoin, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εκσέδωσε.

Ποια είναι όμως η Marathon Patent Group;

Η Marathon είναι μια εταιρεία τεχνολογίας ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που εξορύσσει κρυπτονομίσματα, με έμφαση οικοσύστημα blockchain και τη δημιουργία ψηφιακών στοιχείων.

Αυτήν τη στιγμή λειτουργεί, ιδιόκτητο κέντρο δεδομένων (Data Center) στο Χάρντεν της Μοντάνα ΗΠΑ, με μέγιστη ισχύ 105 Megawatts.

Η Εταιρεία διαθέτει επίσης 2.060 προηγμένους ASIC Bitcoin εξορύκτες (Miners) σε συνεργαζόμενη εγκατάσταση στη Βόρεια Ντακότα.

Πλήρως ανεπτυγμένος, ο στόλος εξόρυξης της Εταιρείας θα αποτελείται με περισσότερους από 103.000 εξορύκτες (miners) ικανούς να παράγουν 10,36 EH/s. (10,36 πεντάκις εκατομμύρια/δευτερόλεπτο)

cryptowhale-marathon_bitcoin_mining

Ο Merrick Okamoto, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της Marathon είπε:

«Προβαίνοντας στην αγορά αξίας $150 εκ. Bitcoin, ευελπιστούμε να κάνουμε την Marathon Patent Group, την νούμερο 1 επιλογή, στην συνείδηση των επενδυτών, που επιθυμούν έκθεση του χαρτοφυλακίου τους στο κρυπτονόμισμα αυτό»

«Επίσης πιστεύουμε ότι, τοποθετώντας μέρος του αποθεματικού μας, σε Bitcoin, θα μας ωφελήσει μακροχρόνια σε θετικότερο βαθμό, σε σχέση με την κατοχή αμερικανικού δολαρίου που είχαμε μέχρι τώρα. Συμφωνούμε και εμείς με την πρόσφατη κίνηση της MicroStrategy»

Ενημερωτικά, η Microstrategy έχει τώρα υπό την κατοχή της περίπου 70.784 BTC αξίας κοντά στα $2.25 δις. σύμφωνα με άρθρο της CoinMarketCap.

Ομοίως η Square έχει προχωρήσει σε αγορές 4.709 BTC, συνολικής αξίας $142 εκατ.

Δικαίως λοιπόν βρίσκονται μέσα στην λίστα με τις άλλες μεγάλες Crypto-φάλαινες.

O Okamoto τόνισε ότι η Marathon έχει συνάψει συμβόλαια για την αγορά άλλων 103.060 εξορυκτών που αναμένεται να αναπτυχθούν πλήρως το πρώτο τρίμηνο του 2022.

«Εάν όλοι οι εξορύκτες λειτουργούσαν σήμερα, με βάση το τρέχον ποσοστό δυσκολίας εξόρυξης Bitcoin, θα παράγαμε περίπου 55-60 Bitcoin ανά ημέρα.

Ωστόσο, αξιοποιώντας τα μετρητά μας για να επενδύσουμε στο Bitcoin τώρα, μεταμορφώνουμε την δομή της εταιρίας μας, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν επενδυτικό όχημα.» 

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
orion-protocol-feature
O Uniswap και Binance Killer😈😈!! (Orion Protocol)