«Δεν Είσαστε Έτοιμοι για αυτό που Έρχεται!!» C.Z.

To the Moon, my brothers, To the Moon!!

Bitcoin-CZ-feature-img

Σε μια συνέντευξη στο Bloomberg Radio, ο Changpeng Zhao σχολιάζει για το ανοδικό κύμα που έρχεται να χτυπήσει το Bitcoin, αλλά και την κατακόρυφη αύξηση των χρηστών, που αντιμετωπίζει το ανταλλακτήριο του, η Binance.

«Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι μόνο 11 εταιρείες έχουν ανακοινώσει ότι διαθέτουν, Bitcoin στα ταμεία τους, και αυτό, σε ποσοστό λιγότερο από το 1%, των ταμειακών διαθεσίμων. Πιστεύω ότι αυτή η είδηση, πιθανότατα, προκάλεσε την αρχική αύξηση τιμών, των κρυπτονομισμάτων.

«Ο Michael Saylor της MicroStrategy ξεκίνησε πρώτος. Υπάρχουν όμως 650.000 καθιερωμένες  εταιρείες στον κόσμο. Τα ταμειακά διαθέσιμα των οποίων είναι τεράστια

«Αν όλοι τους διαθέσουν μόνο το 1%, στο Bitcoin θα δούμε, 1.000 φορές μεγαλύτερη αύξηση στην τιμή του Bitcoin. Και αν διαθέσουν περισσότερο από 1%, …..

«Νομίζω, λοιπόν, ότι ακόμη δεν έχουμε καταλάβει, το μέγεθος του κύματος, που πρόκειται να μας χτυπήσει.»

Changpeng-Zhao

Ο Changpeng Zhao εκτιμά ότι το κορυφαίο κρυπτονόμισμα, θα μπορούσε να αυξηθεί από 2.000% έως 20.000% από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

«Με τις προβλέψεις τιμών, είναι πραγματικά, πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι μπορεί να φτάσει, το $1 εκατομμύριο, τα $10 εκατομμύρια. Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις.»

Ο Zhao αποκαλύπτει επίσης ότι ο αριθμός νεοεισερχομένων χρηστών, στη Binance, έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα, ξεπερνώντας την αύξηση των χρηστών κατά τη διάρκεια του Βull Market, του 2017.

«Για να σας δώσω μια εικόνα, το 2017, όταν το Bitcoin έφτασε στην κορυφή των περίπου $20.000, είχαμε 300.000 νέους εγγεγραμμένους χρήστες την ημέρα. Αυτό συνέβη μόνο για λίγες μέρες, και στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός.

Τώρα βλέπουμε συνεχείς εγγραφές νέων χρηστών πάνω από 300.000, καθημερινά κατά τους τελευταίους 2-3 μήνες. Και αυξάνονται

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
china-against-bitcoin-feature
Πώς το Bitcoin επέζησε από το “Xinjiang Blackout”