Ένα κρυφό Διαμαντάκι που πιθανόν ετοιμάζεται για μεγάλη Άνοδο (Frontier)!!

Frontier-article-Feature

Ποιο token σύμφωνα με τον Ben Armstrong (θα τον βρείτε στο twitter με το ψευδώνυμο BitBoy), πετά κάτω από το ραντάρ, των περισσοτέρων επενδυτών, και αναμένεται να έχει εκρηκτικές αποδόσεις?

Για να μην σας κρατάω σε αγωνιά, σήμερα θα μιλήσουμε για το token (FRONT), που ανήκει στο πρωτόκολλο Frontier.

H Frontier, ανήκει στην οικογένεια των DeFi, και μόλις μάθετε με ποιους έχει ξεκινήσει συνεργασίες, θα καταλάβετε για τι κρυμμένο διαμάντι πρόκειται.

frontier-front-page-logo

«Το Frontier είναι ένα αλυσιδωτό – αγνωστικό πρωτόκολλο συγκέντρωσης DeFi (chain-agnostic DeFi aggregation layer), το οποίο έχει ήδη συνδεθεί με όλες τις μεγάλες πλατφόρμες και οικοσυστήματα του χώρου DeFi

Το Frontier φέρνει βασικές εφαρμογές του DeFi, σε χρήστες πάνω σε όλες τις πλατφόρμες.

 Έχει συναλλαγές (transactions) χωρίς αέριο (no gas fee), καλλιέργεια απόδοσης (yield farming), απόκτηση και δημιουργία NFT (Non Fungible Tokens), αποθήκευση crypto (staking), αλλά και διανομή ανταμοιβών (rewards) προς τους χρήστες της εφαρμογής.

Συνεργάτες της Frontier:

Η Frontier έχει ξεκινήσει συνεργασίες με τους:

 • Avalanche (AVAX),
 • THORChain (RUNE),
 • Solana (SOL),
 • yearn.finance (YFI),
 • Aave,
 • Algorand (ALGO),
 • Elrond (EGLD),
 • Binance Smart Chain,
 • Cosmos (ATOM),
 • Band Protocol ( BAND),
 • Matic ή Polygon τώρα,
 • AllianceBlock (ALBT),
 • Kava,
 • Harmony (ONE),
 • Celo,
 • Stafi (FIS).

Όσον αφορά το Stafi (Staking Finance), το Frontier θα το χρησιμοποιήσει για να εισέλθει στο οικοσύστημα Polkadot, δίνοντας του την δυνατότητα εκμετάλλευσης όλων των διαθέσιμων parachains, του οικοσυστήματος DOT.

Ο Armstrong μας πληροφόρησε ότι το Frontier, ήδη συνεργάζεται με την Coinbase, για να κάνει το DeFi προσβάσιμο σε 43 εκατομμύρια χρήστες σε 100 χώρες.

Οι χρήστες του Coinbase Wallet, θα μπορούν να παρακολουθούν το χαρτοφυλάκιο DeFi τους, να λαμβάνουν έξυπνες ειδοποιήσεις (smart notifications) DeFi, πρόσβαση στο yearn.finance, ανταλλαγές token και όλα αυτά συγκεντρωμένα σε μια εφαρμογή.

Με λίγα λόγια, το Frontier θα φέρει όλο το DeFi οικοσύστημα στην Coinbase.

Και για αντάλλαγμα, η Coinbase, θα προσφέρει όλο της το οικοσύστημα, στην Frontier.

Πέρα από την Coinbase όμως, την Frontier, υποστηρίζουν και άλλες μεγάλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων της Binance, της Alameda Research, του Sam Bankman-Fried, της FTX Exchange, και η γνωστή σε όλους μας πλατφόρμα αναλύσεων, Coingecko.

Όταν βλέπεις, τις 3 μεγαλύτερες χρηματιστηριακές, την Coinbase, την Binance και το FTX Exchange, να υποστηρίζουν ένα πρωτόκολλο, να έχει την υποστήριξη μεγάλων hedge funds, και τα μεγαλύτερα οικοσυστήματα του DeFi (που αναφέραμε νωρίτερα) να συνεργάζονται με αυτό, είναι σαν γνωρίζεις από την αρχή μιας κούρσας ποιο άλογο θα κερδίσει!!!

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλο πρωτόκολλο με αυτά τα χαρακτηριστικά και συνεργασίες στον γενικότερο κρυπτοχώρο.

Σύμφωνα με τον Άρμστρονγκ, το Frontier, βρίσκεται με μια κεφαλαιοποίηση $79 εκ., και ο άμεσος ανταγωνιστής του, η yearn.finance, έχει ήδη φτάσει σε κεφαλαιοποίηση τα $1,19 δις.

Έχουμε λοιπόν ένα μέτρο σύγκρισης, μέχρι που θα μπορούσε δυνητικά να φτάσει ή και να ξεπεράσει η κεφαλαιοποίηση της Frontier (δηλαδή μια αύξηση x15).

Στις 17 Φεβρουαρίου, το token FRONT είχε μια τεράστια άνοδο της τάξεως του 483% από τα $1,15, στα υψηλά όλων των εποχών $6,71 (spike μόνο, δεν έκλεισε εκεί), μέσα σε 24 ώρες (λόγω έναρξης διαπραγματεύσεων στην Binance).

Ocryptografos:

Την ώρα της γραφής, η τιμή του FRONT, κυμαίνεται στα ($2,65) και βρίσκεται στην 285ηθέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($79 εκ.), με 100 εκ. συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 29 εκ. 

Το All-TimeHigh το πέτυχε στις 17 Φεβρουαρίου ’21 ($6,71) και το All-TimeLow στις 07 Νοεμβρίου ’20 ($0,20).

Τεχνική Εικόνα:

Το FRONT, μετά το μεγάλο ράλι, που είχε λόγω της έναρξης διαπραγματεύσεων στο μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων Binance, σήμερα που βρισκόμαστε εν μέσω γενικής διόρθωσης, έφτασε στα $2,65, όπου φαίνεται να βρήκε στήριξη στο ισχυρό 0.618 Fib lvl.

FRONT-BUSD-4H-CHART-FIB-RETR.

Για εμένα προσωπικά, είναι ένα πολύ καλό σημείο, πρώτης εισόδου, (με την μέθοδο της Τμηματικής Τοποθέτησης [Cost Averaging]), όπως έχουμε ξανατονίσει), και κατάφερα να αγοράζω μερικά κομμάτια σε αυτή την τιμή.

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
Altcoins-Feature-image
8 αξιόλογα Altcoins που έχουν καύσιμα για περαιτέρω άνοδο!!