Το Ethereum τρέχει προς τα $1908 με την υποστήριξη του Grayscale!

grayscale-Ethereum-Feature-image-min

Σε ένα από τα πιο δυνατά του ράλι, το Ethereum (ETH), τις τελευταίες 48 ώρες, έσπασε τα επίπεδα των $1650 και έχει βάλει πλώρη τα $1908. (Ευχαριστούμε Grayscale!!).

(την Τεχνική Ανάλυση για το Ethereum που έκανα στις 25/01 μπορείτε να την βρείτε εδώ).

Το τεράστιο αυτό ράλι, έρχεται ως αποτέλεσμα των θεσμικών αγορών από το Grayscale Hedge Fund τις τελευταίες δύο ημέρες.

Μετά την προσθήκη 38 εκατομμυρίων δολαρίων στο token (ETH), την Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, το Grayscale Ethereum Trust (ETHE) αγόρασε άλλα 76 εκατομμύρια δολάρια (ETH) την Τετάρτη.

Μετά από αυτές τις κινήσεις, η συνολική έκθεση του Grayscale στο Ethereum (ETH), έχουν πλέον ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια tokens (ETH), με καθαρό ενεργητικό υπό διαχείριση για ETHE στα 4,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Grayscale-tweet-about-Ethereum-and-other-altcoins
Κεφαλαιακή Διασπορά του Grayscale!

Τις δύο τελευταίες ημέρες, η Grayscale, «σκούπισε» περισσότερα από 72.000 ETH, από την ανοιχτή αγορά επενδύοντας πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια στο δεύτερο μεγαλύτερο σε κεφαλαιοποίηση κρυπτονόμισμα του κόσμου, σύμφωνα με τα στοιχεία του Bybt.com.

Η τιμή της μετοχής του Grayscale Ethereum Trust (ETH), έχει επίσης αυξηθεί πάνω από 30% τις τελευταίες δύο ημέρες και 57% από την αρχή του έτους.

Grayscale-daily-chart-2021
Ημερήσιο διάγραμμα του ETHE της Grayscale αρχόμενο το 2021

Η Grayscale βλέπει με πολύ θετικό μάτι, τον μηχανισμό EIP-1559 και συγκεκριμένα την διαδικασία καύσης.

Σε πρόσφατη έκθεσή του το Grayscale, με τίτλο «Εκτιμώντας το Ethereum» (Valuing Ethereum) που κυκλοφόρησε νωρίτερα σήμερα, σημειώνει ότι o μηχανισμός αυτός, θα έχει σαν αποτέλεσμα την καύση ETH με ρυθμό που θα υπερβαίνει τη δημιουργία νέου ETH, οδηγωντας σε μείωση της προσφοράς, και αύξηση της τιμής του.

Αναλυτικο αρθρο για το EIP 1559 θα βρείτε εδω.

Εντύπωση παντως, κάνει το γεγονός ότι, τα σχόλια της Grayscale έρχονται μια ημέρα, αφότου η JPMorgan είπε ότι τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης (Futures CME Ether), μπορεί να οδηγήσουν σε «αρνητική δυναμική τιμών» για το ETH.

Για την ιστορία, ο Buterin είχε ξαναπροτείνει την καθιέρωση ενός «βασικού τέλους» (base fee) τον Δεκέμβριο του 2020.

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
shopping.io-feature
Το Shopping.io και η συνεργασία με την TrustSwap.