Ο Max Keiser προβλέπει απότομες και βίαιες ανόδους στην τιμή του Bitcoin.

Max_Keiser_profile_featured_image

Ο Max Keiser (τηλεπερσόνα και παλιός οπαδός των κρυπτονομισμάτων) προβλέπει ότι στο κοντινό μέλλον θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα έλλειψης bitcoin, αποτέλεσμα τρομερής ζήτησης από μεγάλα ιδρύματα, αναγκάζοντας την τιμή να εκτοξευτεί σε σημαντικά υψηλότερα επίπεδα.

Σε συνέντευξη στο Take The Orange Pill (το κανάλι του στο YouTube) λέει ότι ενδέχεται να δημιουργηθούν τεράστια κενά (gaps) στην τιμή για το BTC κατά την άνοδο, καθώς θεσμικοί επενδυτές θα σφάζονται για την προμήθεια του σπάνιου αυτού κρυπτονομίσματος.

“Τα τελευταία δύο χρόνια, κάνουμε μετάβαση από τον ψεύτικο και παραφουσκωμένο όγκο του εκτυπωμένου χρήματος στον πραγματικό και μετρήσιμο όγκο του Bitcoin με αποτέλεσμα την αναζήτηση της πραγματικής αξίας του.”

“Πολύ σύντομα, αυτό που πιστεύω ότι πρόκειται να συμβεί, είναι ότι τύποι σαν τον Michael Saylor, ιδιοκτήτη της MicroStrategy, αλλά και άλλα, μεγάλα ιδιωτικά πορτοφόλια και ιδρύματα, θα δείνουν εντολές αγοράς Bitcoin, ύψους 10 και 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων, και ξαφνικά μέσα σε μερικές συναλλαγές, θα ανακαλύπτουν ότι δεν υπάρχει καθόλου προσφορά.”

“Τότε η τιμή θα πηδάει (gaps) από τα $37.000 στα $47.000 και στα $52.000, χωρίς ενδιάμεσες συναλλαγές.

possible_future_Bitcoin_price_chart
Πιθανή μελλοντική εικόνα του Bitcoin

“Και αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε χρονικό διάστημα δέκα λεπτών, επειδή οι άνθρωποι έχουν την αίσθηση ότι υπάρχει προσφορά εκεί έξω.”

“Μόλις τελειώσει, αυτή η ελάχιστη προσφορά του Bitcoin, οι crypto-φάλαινες θα βρεθούν μπροστα σε μια οδυνηρή πραγματικότητα.”

Δέν θα μπορούν να προμηθευτούν tokens σε καμία τιμή έως ότου αυτη γίνει πολύ ψηλότερη.”

“Πιστεύω λοιπόν ότι η επόμενη κίνηση του BTC θα είναι, ένα gap προς τα επάνω και έπειτα θα αρχίσει να τρέχει σε ιστορικά υψηλά.

Ο Max Keiser βλέπει επίσης στο κοντινό μέλλον το Bitcoin να υιοθετείται ευρέως για να ξεφύγει ο κόσμος από την αμφισβητήσιμη νομισματική πολιτική των κεντρικών τραπεζών.

“Καθώς οι κεντρικές τράπεζες θα συνεχίζουν να διαβρώνονται και το πρόβλημα θα συνεχίζει να επιδεινώνεται χωρίς νέες λύσεις στον ορίζοντα, θα δείτε το Bitcoin να καλπάζει ψηλότερα προσελκύοντας περισσότερα κεφάλαια.”

Αποτέλεσμα όλου αυτού, μια διχασμένη παγκόσμια οικονομία. Μια οικονομία Bitcoin σε έναν κόσμο Bitcoin και άνθρωποι που ζουν τη ζωή του Bitcoin και θα υπάρχουν όλοι οι άλλοι.

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
Bitcoin-texniki-analisi-19.04.21-Feature-img
Τεχνική Ανάλυση Bitcoin 19 Απριλίου 2021.