Τιμές-Στόχοι για Bitcoin, Ethereum και έξι επιπλέον Altcoins για το 2021!

Ο Michaël van de Poppe μας αφήνει άφωνους!!

Michaël_Van_de_Poppe_Altcoins_prediction_2021_feature_image

Ο ολλανδος μας φίλος και κρυπτοαναλυτής Michaël van de Poppe, μας αποκαλύπτει τις προβλέψεις του για την τιμή στο Bitcoin, Ethereum και έξι άλλα Altcoins.

Σε ένα νέο tweet, ο Michaël Van de Poppe λέει στους 119.5 χιλιάδες οπαδούς του, ότι βλέπει το Bitcoin (BTC) να ανεβαίνει κατά 1,223% σε αυτόν τον κύκλο (Bull Market) από την τρέχουσα τιμή των $34.000.

Van_De_Pope_Bitcoin_Ethereum_Altcoins_predictions
Το τρελό tweet του Michaël van de Poppe!

Βραχυχρόνια ωστόσο, ο Michaël Van de Poppe αναμένει ότι το Bitcoin (BTC), θα συνεχίσει να βρίσκεται σε φάση συσσώρευσης.

Van_De_Pope_Bitcoin_chart_with_support_levels
Tweet του Michaël Van De Pope με σημεία στήριξης και πιθανούς στόχους για το Bitcoin

Όσο για το Ethereum (ETH), αναφέρει ότι, η κορυφαία αυτήν την στιγμή πλατφόρμα έξυπνων συμβολαίων (έρχεται το Cardano (ADA) με πολύ φθηνότερες προμήθειες (fees) αλλά για αυτό θα σας γράψω σε μελλοντικό άρθρο μου) μπορεί πιθανώς να 10πλασιαστει σε αξία από τα  $1.447 που βρίσκεται αυτή την στιγμή, πριν το τέλος του συγκεκριμένου Bull Market.

“Ethereum στα $10.000-$17.500”

Ο Michaël Van de Poppe παρακολουθεί επίσης το token της Polkadot το (DOT), το οποίο έχει δυνατότητα ανόδου σχεδόν 1,960%.

“Polkadot στα $250-$350”

Κοιτάζοντας το Zilliqa (ZIL), αναφέρει ότι από τεχνικής απόψεως έχει σχηματίσει ένα πολύ καλό διάγραμμα.

θέλετε να δείτε πως πρέπει να φαίνεται διάγραμμα με ανοδική προοπτική (bullish chart)?

Van_De_Pope_Zilliqa_chart_with_support_levels
Tweet του Michaël Van De Pope με σημεία στήριξης και πιθανούς στόχους για το Zilliqa

Δείτε αυτό της Zilliqa (ZIL). Ακόμη βρίσκεται σε μια υγιή φάση συσσώρευσης, στα επίπεδα που έχω αναφέρει σε παρελθοντική μου αναφορά. Πιθανότατα θα περιμένουμε λίγο ακόμη, να συγκεντρώσει δυνάμεις, πριν το επόμενο ανοδικό ξέσπασμα.»

Πριν τελειώσει αυτός ο εκρηκτικά ανοδικός κύκλος για τα κρυπτονομίσματα, ο Michaël Van de Poppe προβλέπει ότι το ZIL θα ανεβεί στα ύψη μεταξύ $5 και $7, από την τρέχουσα τιμή διαπραγμάτευσης των $0,079.

Το Chainlink (LINK), είναι ένα άλλο token, που βρίσκεται στο ραντάρ του Michaël Van de Poppe.

Σημειώνει ότι το αποκεντρωμένο δίκτυο της Oracle που χρησιμοποιεί το (LINK), βρίσκεται καθοδόν του διπλασιασμού του,  αφού απέδειξε ότι κρατά τα σημεία στήριξης του σε σχέση με το Bitcoin (LINK/BTC) στο παρακάτω διάγραμμα.

Van_De_Pope_LINK_chart_with_support_levels
Tweet του Michaël Van De Pope με σημεία στήριξης και πιθανούς στόχους για το ζεύγος LINK/BTC

Αναφερόμενος στο διάγραμμα του LINK/USDT λέει ότι:

Η προηγούμενη αντίσταση θα δοκιμαστεί, πριν δούμε την συνέχεια της ανόδου. Συμβαίνει κάθε φορά. Η περιοχή των $20 δοκιμάστηκε και επικυρώθηκε ως εύκολο σημείο εισόδου. Θα μπορούσε να είναι αυτό το χαμηλό του, ειδάλλως τα $16-$17,50 θα είναι. Η συνέχεια στα $50.

Van_De_Pope_LINK_USD_chart_with_support_levels
Tweet του Michaël Van De Pope με σημεία στήριξης και πιθανούς στόχους για το ζεύγος LINK/USD

Μακροπρόθεσμα, πιστεύει ότι το LINK μπορεί να ανέλθει στα επίπεδα των $250-$350.

Το επόμενο νόμισμα στη λίστα του Van de Poppe είναι η αποκεντρωμένη πλατφόρμα χρηματοδότησης Oracle DIA, η οποία επί του παρόντος διαπραγματεύεται στα $2,03.

Εάν το token της DIA, διασπάσει την αντίσταση στα $1,88, λέει ο Michaël Van de Poppe, (κατά την διάρκεια του άρθρου, το DIA έχει ήδη διασπάσει αυτή την αντίσταση), αναμένει την τιμή του να αυξηθεί κατά 54% έως τον Μάρτιο στα $2,94.

Van_De_Pope_DIA_USD_chart_with_support_levels
Tweet του Michaël Van De Pope με σημεία στήριξης και πιθανούς στόχους για το ζεύγος DIA/USD

«Η γκρίζα περιοχή που βλέπετε στο διάγραμμα, επιβεβαιώθηκε ως σημείο στήριξης, από το οποίο το DIA, και προετοιμάζεται για το πρώτο ανοδικό του κύμα (Bull Run).»

Μακροπρόθεσμα, ο Michaël Van de Poppe, βλέπει ότι το DIA μπορεί να αποφέρει αποδόσεις της τάξεως, σχεδόν 3,390%, καθώς πιστεύει ότι μπορεί να ανέλθει στα $50-$75 πριν η αγορά των ταύρων (Bull Market) χάσει τον ατμό της.

Ο Van de Poppe μοιράζεται επίσης τις προβλέψεις του για την έξυπνη πλατφόρμα συμβάσεων Cardano (ADA), και το οικοσύστημα Elrond (EGLD).

Υπογραμμίζει τη δυνατότητα της ADA να ανέλθει στα $10 έως και $20, κάτι που αντιπροσωπεύει αύξηση 2.000% από την τρέχουσα αξία των $0,40.

Όσον αφορά το Elrond (EGLD), η τιμή-στόχος του Van de Poppe στα $500-$750 μας αφήνει άφωνους με ποσοστιαία κέρδη έως και 1.200% από την σημερινή τιμή των $63.

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
bitcoin_freefall_feature_image
Τεχνική Ανάλυση Bitcoin (BTC) 31 Ιαν. 2021