Τι κρύβεται πίσω από την διόρθωση του Ethereum (ETH);

Michaël-van-de-Poppe-profile-ethereum-article

Σύμφωνα με τον Michaël van de Poppe το Ethereum (ETH) είναι έτοιμο για σημαντική διόρθωση μετά το νέο υψηλό όλων των εποχών που πέτυχε στις 25 Ιανουαρίου.

Ο Van de Poppe υποδεικνύει την μεγάλη σημασία που έχει, για το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα, η έναρξη των διαπραγματεύσεων συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης (Futures) του Ethereum στην μεγαλύτερη παγκοσμίως χρηματιστηριακή πλατφόρμα παραγώγων προϊόντων, την Chicago Mercantile Exchange (CME).

Ποιος όμως είναι ο Michaël van de Poppe και γιατί πρέπει να δώσουμε σημασία στα λεγόμενα του;

Ο Michael είναι επαγγελματίας trader και χρησιμοποιεί βραχυχρόνιες στρατηγικές (day/swing trading) με έμφαση στα κρυπτονομίσματα.

Έχει έδρα το Χρηματιστήριο του Άμστερνταμ και ενδιαφέρεται για οτιδήποτε σχετίζεται με το blockchain και το τρέχον χρηματοοικονομικό σύστημα. Έχει πέσει μέσα σε πολλές προβλέψεις του στο παρελθόν, άρθρα των οποίων μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Στις αρχές Φεβρουαρίου (σε λίγες μέρες από τώρα), επενδυτές θα μπορούν να ανταλλάσσουν το φυσικό ETH με μια ισοδύναμη θέση (ETH) Futures και το αντίστροφο.

«Τα μελλοντικά συμβόλαια Ethereum θα ξεκινήσουν την διαπραγμάτευση τους στις 08 Φεβρουαρίου, και συνήθως η κορυφή, που πιανει η τιμή ενος χρηματοικονομικου προιοντος γενικότερα, λόγω ενός τόσο σημαντικού γεγονότος, δημιουργείται λίγες μέρες ή εβδομάδες πριν…

(Έχετε ακουστά το «αγόραζε στην φήμη και πούλα στο γεγονός; »)

Όταν λοιπόν, το γεγονός λάβει χώρα, η τιμή επιστρέφει στον μέσο όρο της (reverse to the mean), ο οποίος είναι σημαντικά χαμηλότερα από το σημείο που βρισκόμαστε τώρα.”

Ο Van de Poppe λέει ότι τώρα δεν είναι ώρα για να ανοίξουμε θέσεις στο Ethereum, καθώς πιστεύει ότι η τιμή του, έχει δει την προσωρινή κορυφή της. Αντ’ αυτού, λέει ότι οι traders θα πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους σε ένα συγκεκριμένο σημείο στήριξης, σύμφωνα με την τεχνική ανάλυση του.

Εστιάστε την προσοχή στα επίπεδα τιμών μεταξύ $1,270 – $1,300. Αυτό είναι το κρίσιμο επίπεδο που πρέπει να προσέξουμε. Το προηγούμενο υψηλό πρέπει να διατηρηθεί. Αν το κρατήσει και δούμε να κινείται πάνω από $1.500, όλα καλά.

Αν όμως η τιμή αντιστραφεί για το Ethereum και χάσει τα $1.300, είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσουμε ξανά τα $1.000.

Εάν χαθεί και αυτή η υποστήριξη, ανοίγει ο δρόμος για τα $900.

Ο Van de Poppe σημειώνει ότι εάν το Ethereum παραμείνει πάνω από τα $1.300, μπορεί να ανέλθει στα $1.600 με $1.700.

* Σύμφωνα και με την δική μου Τεχνική Ανάλυση, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, θεωρώ πιο πιθανό το σενάριο μιας διόρθωσης κοντά στα επίπεδα των $750 για τους λόγους που παρουσιάζω αναλυτικά στο άρθρο μου.

Το Ethereum (ETH) όπως βλέπετε στο σημερινό σχεδιαγραμμα εχει διασπάσει τα $1.300 και διαπραγματεύεται επί του παρόντος στα $1.250.

Ethereum_4h_price_chart

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
elon-musk-secret-plan-thumbnail
Το κρυφό σχέδιο του Elon Musk για το Bitcoin!!