Είναι το Loopring (LRC), η επόμενη έκπληξη στα κρυπτονομίσματα;

Ο αναλυτής Nicholas Merten μας δίνει την δική του εκδοχή!!

Loopring_logo_Feature_image

Ο Nicholas Merten παρακολουθεί από κοντά το Loopring (LRC), το οποίο βασίζεται πάνω στο DeFi (Decentralized Finance) και πιστεύει ότι έχει την δυνατότητα να διπλασιάσει την τιμή του μέσα στις επόμενες μέρες!!!

Περιεχόμενα

Ποιος είναι ο Nicholas Merten;

Ο Nicholas Merten, είναι ο ιδρυτής του DataDash, ένα από τα μεγαλύτερα κρυπτοκάναλα του YouTube, με περισσότερους από 370.000 συνδρομητές. Διεθνής ομιλητής και αναλυτής κρυπτονομισμάτων, με οκταετή εμπειρία σε παραδοσιακές αγορές, έχει στραφεί τώρα στην αγορά των κρυπτονομισμάτων. Το 2020, κυκλοφόρησε το Digifox.

Η τεχνική εικόνα του LRC, είναι πολύ καλή, σχηματίζοντας χαμηλότερα υψηλά και υψηλότερα χαμηλά, που εξελίσσεται σε ένα wedge συσσώρευσης.

Ο όγκος συναλλαγών βρίσκεται σε καθοδική πορεία, το οποίο είναι άλλο ένα καλό δείγμα συσσώρευσης.

Το μόνο που μένει να κάνουμε από την δική μας πλευρά, είναι η αναμονή διάσπασης της αντίστασης που βρίσκεται στα $0,45. Τέτοια εικόνα και συμπεριφορά είναι που θέλουμε να βλέπουμε σε ένα χρηματοοικονομικό προϊόν.

Πέρα από την τεχνική ανάλυση, ο Merten μας δίνει και μια γεύση πίσω από τα καλά θεμελιώδη που υποστηρίζουν το LRC.

Loopring_LRC_price_chart
LRC/USD Σχεδιάγραμμα

«Το Loopring είναι ένα DeFi, και πιο συγκεκριμένα ένα αυτοματοποιημένο σύστημα διαπραγμάτευσης αγοράς (Market Maker).

Επιτρέπει σε ιδιώτες να συναλλάσουν τα token τους, χωρίς την παρέμβαση εξαρτημένης χρηματιστηριακής πλατφόρμας (Centralized Exchange), όπως η Binance για παράδειγμα.

Αυτές οι πλατφόρμες λειτουργούν 24/7, και προσπαθούν να κρατούν τις προμήθειες (fees) χαμηλότερα από τους ανταγωνιστές τους, διατηρώντας παράλληλα την ανωνυμία των συναλλασμένων.»

Πως το Loopring (LRC) προηγείται τεχνολογικά όσον αφορά την τεχνολογία layer-2 solution.  

Η τεχνολογία blockchain Layer 2, αναφέρεται συχνά ως λύση «εκτός αλυσίδας» (off-chain). Ο κύριος σκοπός της είναι να κλιμακώσει αυξητικά τον αριθμό συναλλαγών πάνω στο blockchain, διατηρώντας παράλληλα τα οφέλη αποκέντρωσης του κατανεμημένου πρωτοκόλλου (DeFi).      

Το Loopring (LRC) λοιπόν, χρησιμοποιεί το zkRollup, το οποίο είναι ένα είδος 2-layersolution, που επιτρέπει να γίνονται μεγάλες και πολύπλοκες μαθηματικές πράξεις εκτός του δικτύου Ethereum, γλιτώνοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος του κόστους (gasfees).

Αυτό έχει σαν συνέπεια, πολύ χαμηλές προμήθειες συναλλαγών, σε πολλές περιπτώσεις δέκατα του λεπτού, διατηρώντας παράλληλα όλες τις ασφαλιστικές δικλίδες που προσφέρει το Ethereum.

Ένα άλλο θετικό στοιχείο που έχει το Loopring, είναι η αυξητική πορεία, των κεφαλαιακών αποθεμάτων (TVL) που έχει κλειδωμένα μέσα της!

Τι είναι η Συνολική Κλειδωμένη Αξία (TVL);

Το TVL δείχνει την αξία των κρυπτονομισμάτων που είναι «κλειδωμένα» σε μια αγορά DeFi. Η μέτρηση χρησιμοποιείται, για δούμε πόσο υγιείς είναι αυτή η αγορά, καθώς και πόσο ασφαλή τα επιτόκια (yields) που μπορεί να δώσει.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το (TVL) διαφόρων DeFi στο Defi Pulse.

Η συνολική αξία που έχει κλειδωθεί στο Loopring από τις αρχές του έτους, έχει τριπλασιαστεί, πραγματικά συναρπαστικό για μένα προσωπικά.

Μου αρέσει να βλέπω αυτού του είδους ανάπτυξη. Θέλω να συνεχίσω να βλέπω αυτήν την ανάπτυξη, για να συνεχίσω να διατηρώ την εμπιστοσύνη μου στο Loopring.

TVL_chart_locked_in_Looping
Σχεδιάγραμμα TVL για το Loopring

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
elon-musk-secret-plan-thumbnail
Το κρυφό σχέδιο του Elon Musk για το Bitcoin!!