Ποια token, υποστηρίζουν οι Crypto-φάλαινες τώρα? (Santiment)

Santiment-whale-Feature-image

Δεδομένα από την εταιρεία αναλύσεων κρυπτογράφησης Santiment, μας δείχνουν ότι crypto-φάλαινες, συσσωρεύουν το Ethereum, με εντυπωσιακούς ρυθμούς.

Μέσα από τον λογαριασμό τους στο Twitter, η Santiment, ενημερώνει τους 51.000 followers, ότι Crypto φάλαινες με πορτοφόλια (Addresses), πάνω από 10.000 Eth η κάθε μια, έχουν φτάσει σε επίπεδα συσσώρευσης ETH token, που τα είχανε ξαναδεί μόνο κατά το 2017.

Κατά τα λεγόμενά της Santiment, το ποσοστό κατοχής ETH από κρύπτο-φάλαινες, έχει φτάσει πάνω από το 68%, της τρέχουσας κεφαλαιοποίησης του Ethereum.

Συγκρίνοντας, με τα μικρότερα πορτοφόλια, τα οποία κατέχουν από 10 έως 10.000 tokens, αυτά βρίσκονται, αυτή τη στιγμή στο χαμηλότερο ποσοστό συμμετοχής.

Santiment-ethereum-article-2
tweet της Santiment

Συνεχίζοντας την ανάλυση της η Santiment, μας ενημερώνει ότι, οι 10 μεγαλύτερες crypto- φάλαινες, από τις προαναφερόμενες, κατέχουν συνδυαστικά περίπου 16,8 εκατομμύρια ΕΤΗ tokens.

Santiment-ethereum-article-1
tweet της Santiment

Εντυπωσιακό επίσης είναι ότι, την 1η Μαρτίου μία από αυτές, αγόρασε 1,03 εκατομμύρια ETH tokens, η οποία είναι και μία από τις μεγαλύτερες αγορές που έχουν γίνει.

Εάν υιοθετήσουμε την άποψη, ότι συνήθως τα μεγάλα πορτοφόλια (crypto-φάλαινες), γνωρίζουν κάτι περισσότερο από τους μικρούς επενδυτές και έχουν την δυνατότητα να επηρεάζουν τις τιμές των κρυπτονομισμάτων, τότε μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το Ethereum, ετοιμάζεται για ένα δυνατό ράλι. 

Επίσης, ο δείκτης NVT, που έχει δημιουργήσει η Santiment, συνεχίζει να δείχνει μια ανοδική απόκλιση σε αυτά τα επίπεδα και η άνοδο πάνω από τα $1.800 δεν το επιβράδυνε.

Santiment-ethereum-nvt-model
Santiment NVT Index για το Ethereum.

Τι είναι ο δείκτης NVT της Santiment?

Η ιδέα πίσω από τη δείκτη NVT είναι απλή.

Εάν η αξία που μεταφέρεται στο δίκτυο (όγκος συναλλαγών ή στην περίπτωσή μας, ο συνολικός αριθμός token, που συναλλάχθηκαν μέσα στην ημέρα) είναι πολύ χαμηλός, σε σχέση με την αποτίμηση του δικτύου (τρέχουσα συνολική κεφαλαιοποίηση), τότε αυτό το κρυπτονόμισμα, θεωρείται υπερτιμημένο και ετοιμάζεται για μια διόρθωση.

santiment-nvt-model
Τρόπος υπολογισμού δείκτη NVT της Santiment.

Το αντίστροφο ισχύει, εάν ο συνολικός αριθμός token, που συναλλάχθηκαν μέσα στην ημέρα, είναι πολύ υψηλός, σε σύγκριση με την τρέχουσα συνολική κεφαλαιοποίηση, το NVT, θα το θεωρήσει, υποτιμημένο, δίνοντας μας σήμα για συσσώρευση του (accumulation), ώστε να επωφεληθούμε της επακόλουθης ανόδου.

Η Santiment δεν άφησε παραπονεμένους και τους κάτοχους Altcoin, και έδωσε μια θετική εικόνα, για τους κατόχους Chainlink, των οποίων το πορτοφόλι αυξήθηκε κατά 11,6% μέσα σε μια ημέρα και 19,2% συνολικά την προηγούμενη εβδομάδα.

«Αν και οι Κυριακές είναι συνήθως χαμηλού όγκου, η φάλαινες προέβησαν την 07 Μαρτίου ‘21, σε 1.391 συναλλαγές LINK, άνω των $100.000 η κάθε μια, το οποίο, την καθιστά, την 2η μεγαλύτερη ημέρα, φάλαινο-συναλλαγών, των τελευταίων 3,5 ετών

Santiment-article-Chainlink
Συναλλαγές Crypto-Φαλαινών στο ChainLink (Santiment)

μεγαλύτερη τους ήταν, στις 28 Φεβρουαρίου ‘21, με 1.500 φάλαινο-συναλλαγές).

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
van-de-poppe-feature-img
Η Κάτω Βόλτα για το Bitcoin θα Συνεχιστεί!!! (Van De Poppe).