Προβλέψεις από τα Άδυτα της Μαφίας! (CryptoCapo)

CryptoCapo-Feature-img-min

Ένας ευρέως ακολουθούμενος Crypto-αναλυτής ο il Capo Of Ethereum (@CryptoCapo_ ), που φαίνεται να είναι οπαδός του «Νονού», και έφτιαξε τη φήμη του, προβλέποντας την άνοδο του Bitcoin, αναμένει ότι τα Altcoins θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτού του ανοδικού κύκλου (bull cycle).

CryptoCapo-Altcoin-Dominance
CryptoCapo Altseasons

Σε ένα νέο tweet, o CryptoCapo λέει στους 60.000 ακόλουθους του, ότι παρακολουθεί στενά την απόδοση των altcoins, καθώς ο δείκτης κυριαρχίας (Dominance Index) του Bitcoin δείχνει σημάδια βαθιάς υποχώρησης.

CryptoCapo-bitcoin-dominance
Bitcoin Dominance Index

Οι έμπειροι traders, βασίζονται στον δείκτη κυριαρχίας (Dominance Index) του Bitcoin, για να προβλέψουν, εάν το Bitcoin θα ξεπεράσει τα Altcoin σε απόδοση ή το αντίστροφο.

Όταν ο δείκτης δείχνει σημάδια αδυναμίας, είναι σημάδι ότι τα Altcoin ενδέχεται να ξεπεράσουν το Bitcoin σε απόδοση.

Ο CryptoCapo, πιστεύει ότι ο Bitcoin Dominance Index, θα συνεχίσει την πτωτική του πορεία, καθώς τονίζει την ανοδική πορεία του Ethereum έναντι του Bitcoin (ETH/BTC).

Σε ένα γράφημα που tweetαρε στα τέλη Φεβρουαρίου, δείχνει ότι το ETH/BTC μπορεί να είναι έτοιμο να εκτυπώσει νέο υψηλό όλων των εποχών.

«Σύντομα θα δείτε…»

CryptoCapo-bitcoin-ethereum-chart
ETH/BTC Ημερήσιο Διάγραμμα

Ένα άλλο Altcoin στο ραντάρ του CryptoCapo, είναι το Balancer (BAL) που βασίζεται στο Ethereum, το οποίο λέει ότι, είναι επίσης έτοιμο, να φτάσει σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών έναντι του Bitcoin.

“Το υψηλό όλων των εποχών για BAL/BTC έχει προγραμματιστεί.”

CryptoCapo-BAL-CHART
BAL/BTC Ημερήσιο Διάγραμμα

Το επόμενο Altcoin στη λίστα του CryptoCapo είναι ένα project, που έχει σχεδιαστεί, για τη μείωση κινδύνου μέσω διαφοροποίησης και αποκέντρωσης (diversification and decentralization), το Reserve Rights Token (RSR).

Σύμφωνα με τον CryptoCapo, το διάγραμμα RSR/BTC ετοιμάζεται για άνοδο άνω του 66% από 0,0000015 σε 0,0000025 Sats.

CryptoCapo-RSR-chart-prediction
CryptoCapo RSR/BTC Διάγραμμα

Νούμερο τέσσερα στη λίστα του CryptoCapo, είναι το πρωτόκολλο ψυχαγωγίας e-sports και βίντεο, Verasity (VRA).

Το διάγραμμα VRA/BTC, κατάφερε να τερματίσει την εξάμηνη πτωτική του τάση.

Μάλιστα μας δείχνει πως είχε προβλέψει αυτή την κίνηση, από τις 27 Δεκεμβρίου ’20, συγκρίνοντας, ένα διάγραμμα του, από τότε, με ένα σημερινό.

CryptoCapo-VRA-BEFORE-CHART
VRA/BTC 27/12/20

CryptoCapo-VRA-after-CHART
VRA/BTC 08/03/21

Το τελευταίο Altcoin στη λίστα του, είναι το οικοσύστημα παιχνιδιών βασισμένο σε blockchain SAND.

Ο CryptoCapo λέει ότι είναι αισιόδοξος τόσο για το διάγραμμα SAND/BTC, όσο και για το SAND/USDT.

“SAND Δεν πωλείται κάτω από $1.”

CryptoCapo-SAND-CHART
SAND/BTC SAND/USDT

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
bitcoin_freefall_feature_image
Τεχνική Ανάλυση Bitcoin (BTC) 31 Ιαν. 2021