Ο Raoul στέλνει το Ethereum στα $20.000!! (Φέτος)!!!

ethereum-20000-feature-image

Ο Raoul Pal, ιδρυτής και CEO της Real Vision, προβλέπει ότι το Ethereum θα χτυπήσει τα $20.000 σε αυτόν τον ανοδικό κύκλο (Bull Market).

(Διαβάστε εδώ τι προέβλεψε για το Bitcoin!)

Σε μια έκθεση του, αναφέρει ότι τα μοντέλα ανάλυσης που χρησιμοποιεί, συμπεριλαμβανομένου του νόμου Metcalfe, (Διαβάστε εδώ για το νόμο Metcalfe), ο οποίος βασίζεται στη θεωρία ότι, η αξία ενός δικτύου συσχετίζεται άμεσα με τον αριθμό των χρηστών του, υποδηλώνει ότι η αξία ενός token βασίζεται στην ευρεία αποδοχή του.

Για το Ethereum, ο Raoul, επισημαίνει ότι η κεφαλαιοποίηση του, συσχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τον αριθμό των ενεργών διευθύνσεών του (active addresses), όπως το Bitcoin.

Ο Pal επίσης επισημαίνει ότι ο συσχετισμός μεταξύ αποδοχής και αξίας ενός οικοσυστήματος, δεν είναι σύμπτωση.

Η συμπεριφορά της τιμής του Ethereum σε σχέση με τον αριθμό των ενεργών διευθύνσεών που συναλλάσσονται πάνω στο token ΕΤΗ, είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του Bitcoin, όταν βρισκόταν στο ίδιο στάδιο.

ethereum-bitcoin-active-addresses
Σύγκριση Ενεργών Διευθύνσεων Bitcoin – Ethereum.
ethereum-bitcoin-price-behavior-4-years-apart2-min
Όταν το Bitcoin και το Ethereum έφτασαν το 1 εκ. Δνσεις.

Σημειώνει ότι το Ethereum είναι έξι χρόνια νεότερο από το Bitcoin και ότι οι συμμετέχοντες στην αγορά θα πρέπει να περιμένουν για να δουν όμοια αποτελέσματα.

Ένα βασικό σημείο αναφοράς, που συγκρατεί ο Raoul Pal, είναι η στιγμή που το Bitcoin και το Ethereum, πέτυχαν 1 εκατομμύριο ενεργές διευθύνσεις.

ethereum-bitcoin-price-behavior-4-years-apart
Συμπεριφορά τιμής Bitcoin – Ethereum, 4 χρόνια διαφορά

Η συμπεριφορά της τιμής και των δυο, είναι σχεδόν ταυτόσημη, με την μόνη διαφορά ότι τις χωρίζει μια απόσταση 4 ετών.

«Σημειώστε ότι οι τιμές είναι ΑΚΡΙΒΩΣ οι ίδιες. Δεν ταιριάξαμε τις τιμές, προσαρμόσαμε το διάγραμμα ώστε να συμπίπτει το σημείο του 1 εκατομμύριου ενεργών διευθύνσεων

Με βάση την πορεία ανάπτυξης του Ethereum όσον αφορά την αξία του token (ΕΤΗ) και τον ρυθμό αποδοχής από χρήστες, πιστεύει ότι το δεύτερο μεγαλύτερο σε κεφαλαιοποίηση οικοσύστημα του κρυπτόκοσμου, θα ακολουθήσει την ανοδική πορεία του «αρχηγού» Bitcoin.

ethereum-bitcoin-price-behavior
Ethereum η πορεία πρός τις $20.000

«Είναι στο ίδιο σημείο όπως το Bitcoin, με τον ίδιο ρυθμό αποδοχής, έχει την ίδια συμπεριφορά τιμής, με την διαφορά ότι η κεφαλαιοποίηση αυξάνεται ταχύτερα… το οποίο  υποδηλώνει ότι ο ανοδικός κύκλος του μπορεί να είναι και πιο δυναμικός

Το Ethereum θα ξεπεράσει το Bitcoin σχεδόν στο διπλάσιο, και οδηγείται από τον ίδιο ακριβώς μηχανισμό, την πλατφόρμα για ψηφιακά χρήματα και, προφανώς, το νόμο Metcalfe.

Οποίος επιθυμεί να κατεβάσει την πλήρη έκθεση του RaoulPal, πατήστε ΕΔΩ.

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
Altcoins_article_Feature_image
Τα 5 Altcoins που θα ρίξουν το Αμερικανικό Τραπεζικό και Χρηματιστηριακό Σύστημα!