Τεχνική Ανάλυση Bitcoin (BTC) 19 Ιαν. 2021

bitcoinThumbnail
  • Παρατηρώντας το Price Action και μόνο, από το σχεδιάγραμμα, βλέπουμε ότι το Bitcoin, έχει σχηματίσει ένα συμμετρικό τρίγωνο, το οποίο συνήθως έχει θετική κατάληξη.
  • Εάν τώρα χρησιμοποιήσουμε τους κινητούς μέσους όρους (08,21,38 ΜΑ), μας υποδεικνύουν ότι το ανοδικό trend, εγκατέλειψε τον 08ΜΑ, ο οποίος έτσι και αλλιώς είχε μια ανοδικότητα μη συντηρήσιμη και απλά έχει ξαποστάσει για να πάρει ανάσα στο 21ΜΑ.
  • Οι όγκοι συναλλαγών έχουν καταλαγιάσει και δεν παρουσιάζουν πωλητική πίεση, αλλά περισσότερο δείχνουν φάση συσσώρευσης.
  • Χρησιμοποιώντας το Fibonacci πάνω στην ίδια χρονική περίοδο αντιλαμβανόμαστε ότι το αγαπημένο μας κρύπτο έχει διορθώσει μέχρι το 0.38 level, και τώρα ξεκουράζεται στο 0.23lvl.

Εφόσον το trend δεν διόρθωσε σε χαμηλότερα lvl όπως το 0.50 και 0.618 lvl, αυτό είναι άλλη μια μαρτυρία της ανοδικής δυναμικής του Bitcoin στο βραχυπρόθεσμο μέλλον και ότι μάλλον θα αποφύγουμε ένα μεσοπρόθεσμο sideway trend.

   Καταλήγουμε επομένως ότι στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή αναμένουμε την επόμενη κίνηση (που μάλλον δείχνει ανοδική) ή εάν είμαστε μακροχρόνιοι επενδυτές του BTC ανοίγουμε long θέση (πολύ μικρή θα πρότεινα από πλευράς μου, στο 0,50 και 0,618 lv θα ένιωθα πιο άνετα για μεγάλες θέσεις).Οι απόψεις που εκφράζονται στο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπική άποψη του εκάστοτε αρθρογράφου. Οι επενδυτές θα πρέπει να προβούν στην δική τους προσωπική διερεύνηση ή να απευθυνθούν στον προσωπικό τους επενδυτικό σύμβουλο πριν πραγματοποιήσουν επενδύσεις υψηλού κινδύνου σε Bitcoin, ή τα λοιπά κρυπτονομίσματα.

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
bitcoin-feature.12.04.21
Τεχνική ανάλυση Bitcoin 12 Απριλίου 2021.