Το Shopping.io και η συνεργασία με την TrustSwap.

shopping.io-feature

Το Shopping.io είναι μια πλατφόρμα που διευκολύνει τους χρήστες της, να προχωρούν σε αγορές από το Amazon, το Walmart και το eBay, χρησιμοποιώντας το κρυπτονόμισμα της αρεσκείας τους.

Πολύ σύντομα θα προσθέσουν το AliExpress, και πολλά ακόμη e-shop.

shopping.io-1

Αυτή τη στιγμή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάνω από 100 κρυπτονομίσματα στην πλατφόρμα τους.

Εάν όμως χρησιμοποιήσετε το δικό τους κρυπτονόμισμα SPI, αποκτάτε πρόσβαση σε VIP μεταχείριση, όπως έκπτωση έως 10% στις αγορές σας, δωρεάν μεταφορικά (δυστυχώς προς το παρόν, μόνο για κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών), airdrops 🚁 και πολλά άλλα.

Υπάρχουν τεσσάρων ειδών συνδρομές από τις οποίες μπορεί να επιλέξει ένας νέος χρήστης:

Περιεχόμενα

FREE

Σε αυτή την κατηγορία, δεν δίνονται εκπτώσεις και υπάρχει ένα όριο 20 αγορών το μήνα.

 DYNAMIC

Σε αυτή την κατηγορία είναι υποχρεωτική η κατοχή 300 SPI, για να έχετε πρόσβαση σε έκπτωση 5%.

Το αρνητικό εδώ είναι ότι, δεν προσφέρουν δυνατότητα αποστολής εκτός Ηνωμένων Πολιτειών και έχει όριο έως 40 παραγγελίες το μήνα.

ADVANCED

Σε αυτή την κατηγορία είναι υποχρεωτική η κατοχή τουλάχιστον 1000 SPI token, ενώ ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στο VIP telegram group τους, μέσα στο οποίο γίνονται τα airdrops🚁 και υπάρχει ένα μέγιστο όριο παραγγελιών 50 ανά μήνα.

PRO

Αυτή τη στιγμή η πιο ακριβή συμμετοχή, με υποχρεωτική κατοχή τουλάχιστον 2000 SPI token, αλλά με περισσότερα οφέλη όπως, έκπτωση σε όλες τις παραγγελίες, συμμετοχή σε κληρώσεις με βραβεία 100 δολαρίων σε SPIO token (αναλογία 1:1, με SPI), πρόσβαση στο VIP telegram group και μέγιστος αριθμός παραγγελιών 100 ανά μήνα.

shopping.io-2

Χρησιμοποιώντας το Shopping.ioδεν χρειάζεται να κάνετε εγγραφή στο Amazon και στο eBay, αλλά μόνο στη δική τους πλατφόρμα.

Παρέχουν στα μέλη τους υποστήριξη μέσω Chat και email, για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσουν με τις αγορές τους.

Επίσης παρέχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 30 μέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς.

Η TrustSwap, ενώνει δυνάμεις με την Shopping.io, για να την βοηθήσει στην επεκτατική της πολιτική, παρέχοντας παράλληλα πρόσθετες ανταμοιβές στους κατόχους SWAP tokens.

Λεπτομέρειες συνεργασίας TrustSwap – Shopping.io

Η TrustSwap θα βοηθήσει στην προώθηση, το μάρκετινγκ, τη δικτύωση, την ανάπτυξη και ενσωμάτωση χρηστών στην πλατφόρμα Shopping.io.

Trustswap-logo

Το Shopping.io θα χρησιμοποιήσει το 10% του συνόλου των κερδών, για να αγοράσει SWAP token, τα οποία στη συνέχεια θα διανεμηθούν απευθείας σε SWAP stakers, μέσω του TrustSwap Staking Portal.

«Κέρδη» ορίζονται, όλα τα έσοδα που απομένουν μετά την κάλυψη των γενικών και επιχειρηματικών δαπανών.

Το Shopping.io θα παρέχει τριμηνιαίες λογιστικές αναφορές για να διασφαλίσει ότι οι πληρωμές θα υπολογίζονται, δίκαια και με ακρίβεια.

Αυτές οι πληρωμές θα υπολογίζονται ανά τρίμηνο και θα αποστέλλονται στο απόθεμα SWAP Staking Rewards pool, όπου θα διανέμονται σε stakers ανάλογα με το μέγεθος του SWAP staking που κατέχουν.

Αυτή είναι η πιο πρόσφατη κίνηση, από μια σειρά στρατηγικών συνεργασιών που έχουν σχεδιαστεί, για την ανάπτυξη του οικοσυστήματος TrustSwap και τη δημιουργία ενός δικτύου κοινοτήτων που θέλουν να συνεργαστούν μέσα στο χώρο της κρυπτογράφησης.

Την ώρα της γραφής, η τιμή του SPI, κυμαίνεται στα ($201,45) και βρίσκεται στην 242ηθέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, βάση κεφαλαιοποίησης ($189.7 εκ.), με 1 εκ. συνολικά tokens από τα οποία σε κυκλοφορία βρίσκονται τα 977,16 χιλιάδες. 

Το All-Time High το πέτυχε στις 22 Μαρτίου ’21 ($201,26) και το All-Time Low στις 04 Ιανουαρίου ’21 ($1,15).

Τεχνική Εικόνα:

Όπως θα παρατηρήσετε και στο διάγραμμα, τις τελευταίες 30 ημέρες, το SPI, είχε μια άνοδο 400% περίπου, και η αγορά του, σε αυτά τα επίπεδα, χωρίς να έχει προηγηθεί μια διόρθωση, είναι μια εσφαλμένη κίνηση κατά την γνώμη μου.

shopping.io-daily-chart

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
Ποιο Altcoin συσσωρεύουν Οι “Crypto φάλαινες” κάτω από την μύτη μας;