Πώς μπορείτε να βρείτε tokens που αποδίδουν μέχρι και 100x!!

token-detective

Σε ένα νέο βίντεο, ο Lark Davis, μας αποκαλύπτει τις τεχνικές που χρησιμοποιεί για να βρίσκει tokens, που αποφέρουν άνοδο έως και 100 φορές, από την τρέχουσα τιμή τους.

Περιεχόμενα

1 τεχνική εύρεσης token:

Ελέγχει τα πρωτόκολλα αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi), που εκτελούνται σε blockchain εκτός του Ethereum (ETH)

«Αυτή τη στιγμή, το DeFi ανταγωνίζεται το οικοσύστημα του Ethereum. Ο μέσος χρήστης, πληρώνει ογκώδη ποσά σε τέλη αερίου (gasfees), για να μπορεί να χρησιμοποιεί πλατφόρμες όπως το Uniswap, και αυτό δημιουργεί μια μεγάλη ευκαιρία για τα πρωτόκολλα του DeFi, που λειτουργούν σε άλλες αλυσίδες (blockchains).»

Για παράδειγμα, το Cosmos (πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για το Cosmos), που χρησιμοποιεί το token (ATOM), και βασίζεται σε SDK DeFi, είναι πιθανώς ένα από τα πιο υποτιμημένα οικοσυστήματα αυτήν τη στιγμή στο crypto-χώρο.

Έχουμε επίσης οικοσυστήματα όπως:

  1. το πρωτόκολλο KAVA, με το token του (KAVA), το οποίο αυτή την στιγμή διαπραγματεύεται στα $4.08.
  2. το πρωτόκολλο HARD, [token (HARD) στα $1,80]
  3. Και το πρωτόκολλο Injective Protocol, [token (INJ) στα $15.02).

Αυτά τα πρωτόκολλα προσπαθούν να δημιουργήσουν χαμηλότερες χρεώσεις σε σχέση με το Ethereum, παίρνοντας μερίδιο από τους χρήστες του.

2 τεχνική εύρεσης token:

Παρακολουθεί από κοντά το οικοσύστημα Polkadot, το οποίο εισέρχεται στο χώρο του DeFi, και πιστεύει ότι το token του (DOT στα $24.13), έχει προοπτικές μεγάλης ανόδου.

«Εάν κάνετε την έρευνα σας, θα δείτε ότι, δεν υπάρχει ούτε ένα πρωτόκολλο, πάνω στο οικοσύστημα του Polkadot DeFi, το οποίο να συγκαταλέγεται στα 100 κορυφαία, βάση κεφαλαιοποίησης αυτή τη στιγμή.»

Το υψηλότερο σε κεφαλαιοποίηση, πρωτόκολλο αυτή την στιγμή, με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά είναι το Polkastarter, που βρίσκεται σε κατάταξη στην 169η θέση με MarketCap στα $145,9 εκ. και χρησιμοποιεί το token (POLS στα $2.59).

Απο την άλλη, το υψηλότερο σε κατάταξη πρωτόκολλο, αυτή τη στιγμή, στο Ethereum, που ασχολείται με το DeFi, είναι το ChainLink, που βρίσκεται την ώρα της γραφής στην 9η θέση, βάση κεφαλαιοποίησης ($11,4δις), και χρησιμοποιεί το token (LINK στα $28.00).

Αν κάποιο από τα πρωτόκολλα DeFi που έρχονται στο Polkadot, όπως το Polkastarter, μπορεί να φτάσει σε παρόμοια επίπεδα στο μέλλον, σημαίνει αύξηση x7.8 για το ανωτέρω αυτό ζευγάρι.

3 τεχνική εύρεσης token:

Παρατηρεί και τις εξελίξεις, στο Ethereum layer 2.0, για να βρει το επόμενο του διαμάντι.

tokens-in-ethereum-layer-2-min

Λέει ότι το πρωτόκολλο επεκτασιμότητας blockchain Matic Network, το οποίο χρησιμοποιεί το token (MATIC στα $0,12), είναι ένας ξεκάθαρος ηγέτης στον χώρο, καθώς το πρωτόκολλο έχει ήδη ένα λειτουργικό προϊόν και ένα αναπτυσσόμενο οικοσύστημα.

«Το Matic και οι λύσεις που βασίζονται σε αυτό είναι ένα καλό σημείο για περαιτέρω διερεύνηση».

4 τεχνική εύρεσης token:

Παρακολουθεί πωλήσεις token. Λέει ότι ο αριθμός των επενδυτών που συμμετέχουν στις πωλήσεις token είναι σχετικά χαμηλός.

«Οι πωλήσεις συμβόλων (token sales) έχουν μεγάλες αποδόσεις για τους επενδυτές. Μόλις φέτος, υπήρξαν πιθανώς δώδεκα πωλήσεις token που είχαν αποφέρει 50 φορές πάνω, το αρχικό κεφάλαιο των αγοραστών, ή και περισσότερο. Αυτό είναι τρελό. Ένα ζευγάρι έχει κάνει ακόμη και 100x.»

Τι είναι τα token sale (πωλήσεις token)?

Token sale, είναι όταν ένα νέο οικοσύστημα, εκδίδει για πρώτη φορά και σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, έναν συγκεκριμένο αριθμό από τα δικά τους crypto-tokens, τα οποία το κοινό μπορεί να αγοράσει, ανταλλάσσοντας τα με κάποιο από τα γνωστά altcoins (συνήθως Bitcoin ή Ethereum). Θα δείτε ότι αποκαλείται ως «αρχική προσφορά νομισμάτων» (Initial Coin Offering [ICO]).

Αυτή τη στιγμή, εξετάζει την αγορά του Umbrella, το οποίο ξεχωρίζει από τη πλειάδα των προσφερόμενων tokens, καθώς βασίζεται στο Oracle layer 2.

«Το Umbrella, μπορεί να παρέχει δεδομένα που άλλα πρωτόκολλά απλά δεν μπορούν, ή σε τιμές με τις οποίες δεν μπορούν να ανταγωνιστούν, γεγονός που το καθιστά πολύ, πολύ ενδιαφέρον.»

Μια άλλη ICO, στο ραντάρ του Davis είναι η DAO Ventures, ένας σύμβουλος-ρομπότ DeFi και αυτοματοποιημένος διαχειριστής χρημάτων (automated money manager) που θα λειτουργήσει πάνω στην πλατφόρμα του Polkadot και του Ethereum (ETH).

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
elon-musk-bitcoin-dogecoin
Το Dogecoin (DOGE), στην 8η θέση κατάταξης ανάμεσα σε όλα τα κρυπτονομίσματα.