Το Dogecoin (DOGE) εκρήγνυται κατά 528%, καθώς οι WallStreetBets στρέφονται στα Crypto.

DOGE_WallStreetBets_Feature_image

Έκρηξη στην τιμή του Dogecoin (DOGE), μετά από tweet του κινήματος WallStreetBets με το δημοφιλές crypto-meme.

Ένας λογαριασμός με την ονομασία WSB Chairman, έστειλε ένα μήνυμα σε 731.000 followers του στο Twitter, ρωτώντας πόσο ψηλά είχε φτάσει η τιμή του Dogecoin στο παρελθόν.

WSB_Chairman_tweet_about_DOGE
To tweet του WSB Chairman σχετικά με το DOGE

Τις τελευταίες 24 ώρες, το DOGE σημείωσε άνοδο από το χαμηλό των $0,007 έως το υψηλό των 0,044, ένα εκπληκτικό 528%.

DOGE_BTC_Daily_chart
Σχεδιάγραμμα DOGE/BTC

Οι traders, που αγόρασαν μετοχές της GameStop (GME) κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, πιέζοντας hedge funds με χαρτοφυλάκια δισεκατομμυρίων δολαρίων στη διαδικασία, ξαφνικά την Πέμπτη, αποκλείστηκαν από τις χρηματιστηριακές τους, συμπεριλαμβανομένης και της δημοφιλούς εφαρμογής Robinhood, από περαιτέρω αγορές της μετοχής GAMESTOP (GME), ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων και μηνύσεων.

Τους επιτράπει η αγορά άλλων μετοχών και κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του DOGE.

Ορισμένοι νομοθέτες των ΗΠΑ απαιτούν δράση για την απαγόρευση λειτουργίας της χρηματιστηριακής Robinhood, προκαλώντας μια σπάνια στιγμή ενότητας μεταξύ της γερουσιαστή των Δημοκρατικών Alexandria Ocasio-Cortez και του γερουσιαστή των Ρεπουμπλικανών Ted Cruz.

TedCruz_agreeing_with_AOC_tweet
Ιστορική ομοφωνία μεταξύ ρεπομπλικανόυ και Δημακρατικού Γερουσιαστή.

Ο αναλυτής Michaël van de Poppe, ξεσκονίζει μια παλαιότερη ανάλυση του πάνω στο Dogecoin μετά το σημερινό ράλι, και αναφέρει ότι, οι αρχικοί του στόχοι για το ζεύγος  DOGE/BTC έχουν επιτευχθεί, αλλά δεν πιστεύει ότι είναι πλέον κατάλληλα τα επίπεδα για αγορά.

Van_De_Pope_DOGE_BTC_entry_levels

Η κρυπτοαγορά γενικά αυξήθηκε κατά 9,9% τις τελευταίες 24 ώρες, με την γενικότερη κεφαλαιοποίηση να ξεπερνάει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια.

Το Bitcoin (BTC) αυξήθηκε κατά 16,3% τις τελευταίες 24 ώρες στα $36.130 τη στιγμή της δημοσίευσης, και το Ethereum (ETH) κατά 5.2%, φτάνοντας τα $1.351.

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
Bitcoin-feature
Να Φοβόσαστε Οταν Ολοι Είναι Χαρούμενοι Και Να Χαίρεστε Οταν Ολοι Φοβούνται!! (Bitcoin)