Ποιο Altcoin συσσωρεύουν Οι “Crypto φάλαινες” κάτω από την μύτη μας;

Και μάλιστα σε πρωτοφανή μεγέθη!!

Η Santiment  (πλατφόρμα ανάλυσης ψυχολογικής συμπεριφοράς των traders πάνω στα κρυπτονομίσματα) μας αποκαλύπτει ότι Crypto-φάλαινες (whales) ενδέχεται να βρίσκονται πίσω από το πρόσφατο ράλι του Altcoin, μετά τη σημαντική διόρθωση του Bitcoin.

Σε ένα tweet της, η Santiment λέει ότι το SushiSwap (SUSHI) έχει θετική απόδοση παρά την πρόσφατη διορθωτική κίνηση του Bitcoin, καθώς φάλαινες καταβροχθίζουν το συγκεκριμένο αυτό token που βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi).

Santiment_tweet_about_SUSHI_Altcoin

«Το SUSHI ήταν ένα από τα κρυπτονομίσματα, που επανήλθαν πιο δυναμικά, μετά τη σύντομη πτώση του BTC κάτω από τα $30.000. Ο λόγος;

   Φάλαινες ως συνήθως. Ο αριθμός των διευθύνσεων-χαρτοφυλακίων (addresses) SushiSwap, που έχουν στην κατοχή τους τουλάχιστον από 100.000 tokens και πάνω, έχει αυξηθεί σε πρωτοφανή αριθμό. Και οι τιμές των token, συνήθως ακολουθούν τον αυξητικό αριθμό των κορυφαίων κατόχων.»

Το SushiSwap, είναι ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο, που επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν κρυπτογραφικά στοιχεία. Ο αυτοματοποιημένος αυτός λοιπόν δημιουργός αγοράς (Market Maker) χρησιμοποιεί το token του (SUSHI), διανέμοντας το σε παρόχους ρευστότητας (liquidity providers) στο SushiSwap.

Με αυτόν τον τρόπο δίνει στους κατόχους του, δικαιώματα διαχείρισης, ενώ τους επιτρέπει εάν θέλουν και να ποντάρουν πάνω στο νόμισμα για να κερδίζουν διάφορα βραβεία.

Το (SUSHI) διαπραγματεύεται στα $8,00 τη στιγμή της γραφής, έχοντας καταγράψει άνοδο σχεδόν 250% σε 30 περίπου ημέρες.

Βρίσκεται στην 42η θέση, όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση του ανάμεσα στα άλλα κρυπτονομίσματα. Και έχει σε κυκλοφορία 127,2 εκ. tokens από το σύνολο των 188,1 εκ., το οποίο κατά την άποψη μου δείχνει επενδυτικό προϊόν μέτριου προς χαμηλού ρίσκου, σε σχέση με άλλα κρυπτονομίσματα.

Η Santiment επίσης αναφέρει ότι, και άλλα altcoins έχουν προβεί σε νέα υψηλά μετά την πτώση του Bitcoin. Μερικά από αυτά είναι:

Η Ethereum (ETH), η πλατφόρμα πάνω στην οποία χτίζονται όλα.

Η Synthetix (SNX) πλατφόρμα, η οποία ασχολείται με την παραγωγή ρευστότητας παραγώγων προϊόντων (options).

Η DeFi Yearn.finance (YFI), πλατφορμα η οποία παίρνει τις κρύπτο καταθέσεις σας και τις τοποθετεί όπου βρίσκει υψηλότερο επιτόκιο.

To Uniswap (UNI), μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα ανώνυμων ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων.  

To Compound (COMP), μια πλατφόρμα για δάνεια σε κρυπτονομίσματα.

 Και το Bancor (BNT), πλατφόρμα που επιτρέπει την απευθείας ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων μεταξύ ιδιωτών χωρίς την ανάγκη κρύπτο-χρηματιστηριακής.

Η Santiment προσθέτει ότι, ο αριθμός των “φαλαινών” που επενδύουν πάνω στο Ethereum αυξάνεται αφού η κορυφαία αυτή πλατφόρμα έξυπνων συμβάσεων έκανε νέο υψηλό όλων των εποχών.

«Εάν πιστεύετε ότι “τα μεγάλα παιδιά” έχουν προχωρήσει σε αποκόμιση κερδών πάνω στο Ethereum γελιέστε οικτρά!!

Υπήρχαν 1.211 διευθύνσεις με χαρτοφυλάκια άνω των 10.000 (ETH) tokens, το Σάββατο, λίγο πριν το Ethereum κάνει αυτό το ράλι. Αυτός ο αριθμός σήμερα είναι 1.225»

Εάν σας άρεσε πατήστε Like!!!

◉ Εάν σας άρεσε το άρθρο, διαφωνείτε με κάτι ή θα θέλατε να συμπεριλάβω οτιδήποτε άλλο,μεταβείτε στην σελίδα μου στο Facebook, όπου είναι όλα πολύ πιο γνώριμα για εσάς, και κάντε μου ένα Like 👍, για να με υποστηρίξετε!! Σας Ευχαριστώ ο CryptoGrafos.

Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εκφράζονται στον ιστότοπο ocryptografos.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές αλλά προσωπικές απόψεις του εκάστοτε αρθρογράφου και των δημοσιογραφικών πηγών από όπου τις αντλεί. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να προβούν σε δική τους προσωπική έρευνα ή να συμβουλευθούν έναν επαγγελματία επενδυτικό σύμβουλο.

δεσ και αυτο
Bitcoin-PiIndex-feature-image
Το νου σας, πλησιάζει η 10 του Μάρτη!! (Bitcoin Correction Alert)!!